به گزارش کورنگ، بخشدار شیرین سو در این کارگاه آموزشی به توسعه ظرفیتهای تالاب شیرین سو تاکید کرد و گفت: ارتقاء آگاهی ساکنین حاشیه تالاب نسبت به نحوه پاسداری و بهره برداری مناسب از این تالاب ضروری است.
مهدی سعادتمند خواستار توجه اصولی به تالاب شیرین سو شد و گفت: توجه اصولی به تالاب شیرین سو از بارزترین ابزارهای رشد و توسعه این تالاب است.
وی گفت: توجه به توسعه بخش گردشگری باعث ایجاد اشتغال پایدار و بهره برداری بهینه از تالاب شیرین سو می شود.
شهردار شیرین سو نیز با اشاره به موقعیت ویژه گرشگری شهر شیرین سو گفت: قرار گرفتن شهر شیرین سو در مسیر مواصلاتی غرب و مرکز ایران، یکی از دلایل توجه به بحث گردشگری منطقه است.
سعیدعلی امامی توانمند سازی ساکنین حاشیه تالاب شیرین سو را مهمترین روش صیانت و بهره برداری از این تالاب عنوان کرد و گفت: مشارکت مردم بومی منطقه در مدیریت گردشگری باعث توسعه آن خواهد شد.
مدیر پایگاه خبری شیرین سو نیز ضمن تاکید بر حفظ شرایط مطلوب محیط زیستی تالاب شیرین سو گفت: این مسئله باید از اولویت های امروز تالاب شیرین سو باشد.
محسن مقصودی گفت: آشنایی و مشارکت مردم بومی منطقه در حفظ محیط زیست این تالاب زیربنای حفظ توسعه بخش گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی اظهار داشت: تشکیل سمن های مردم نهاد برای ساکنین حاشیه این تالاب، یکی از مطالبات ویژه شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی بود.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما