به گزارش کورنگ، مصطفی فلاحت، با اشاره به وضعیت تأمین آب شهر کبودراهنگ اظهار کرد: برای شهر کبودراهنگ 15 حلقه چاه آب و یک رشته قنات در شهر گلتپه وجود دارد که دو حلقه آن متأسفانه خشک شده است.
وی با اشاره به وجود 8 هزار و 800 فقره انشعاب آب در سطح شهرکبودراهنگ خاطرنشان کرد: روستای بابان هم دارای 800 فقره انشعاب آب است.
مدیر آب و فاضلاب شهرستان کبودراهنگ با اشاره به آخرین عملیات دبیسنجی در سطح شهرستان خاطرنشان کرد: در این اندازهگیری میزان دبی آب نسبت به دبی استحصالی سال قبل 18 درصد کاهش داشته است.
وی بیان کرد: سال گذشته در مدت زمان مشابه، مجموع آب استحصالی 103 لیتر در ثانیه از چاههای آب در کبودراهنگ بود که با استمرار خشکسالی در سالهای اخیر و تشدید آن در سال جاری به 85 لیتر در ثانیه تنزل یافته است.
فلاحت با اشاره به شرایط نامناسب تأمین نیاز آبی تصریح کرد: آنچه میتواند به عنوان نیاز آبی شهر کبودراهنگ به عنوان نیاز آبی پایدار باشد، 135 لیتر در ثانیه است و شرایط خوب و پایداری خواهیم داشت اما اکنون 63 درصد نیاز آبی ما تأمین شده است.
وی اظهار کرد: سرانه مصرف آب مشترکان کبودراهنگ، 237 لیتر در شبانهروز است در حالی که در حالت استاندارد مصرف باید 150 لیتر در شبانهروز باشد.
مدیر آب و فاضلاب کبودراهنگ با اشاره به مصرف 60 درصدی بیش از حد استاندارد در این شهرستان اضافه کرد: با توجه به بحران آبی که در بسیاری از شهرهای کشور به وجود آمده، باید مشترکان برای مصرف بهینه خود نهایت دقت را داشته باشند.
وی در پایان بیان کرد: آب و فاضلاب برخلاف سایر دستگاههای خدماترسان که بحث تأمین خدمات ندارند، هم باید تأمین و هم توزیع داشته باشد که این مسئله باعث میشود هزینههای استحصال و توزیع آن نسبت به شرکتهای دیگر بیشتر شود.
منبع: فارس
دیدگاه شما