به گزارش کورنگ؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین علی قمری نیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: نخستین گام در انس با قرآن معرفت و شناخت دینی است اما بیشتر مواقع به جای شناخت و معرفت دینی اوهام، پندارها و آرزوهای خود را به عنوان مبنای قطعی دینی تصور کرده و به آن عمل میکنیم.
قمری نیا بیان کرد: باید با استفاده از مفاهیم قرآنی زمینه پیاده کردن سبک زندگی قرآنی و علوی را در جامعه فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه راههای انس با قرآن فقط شرکت در مسابقات و یا خواندن قرآن برای مسابقه نیست بلکه برای انس با قرآن باید دارای برنامه منظم بود و به موارد خاصی توجه داشت، گفت: عدم ترک تلاوت روزانه قرآن، تدبر در قرآن و آیات نورانی آن، رعایت آداب ظاهری قرائت قرآن همچون با وضو بودن، رو به قبله بودن و حضور قلب داشتن در وقت تلاوت آن از جمله موارد انس با قرآن است.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان کبودراهنگ با اشاره به اینکه برای نزدیکی به قرآن باید مواظب گناهان و تصمیم بر ترک و دوری از آنها داشت، تصریح کرد: خداوند در کتاب آسمانی فرموده است که برای استفاده از قرآن باید از نظر اعتقادات، نیت و اعمال پاک و پاکیزه بود وگرنه بهرهای از قرآن که خود پاک است و کتاب پاکان است، نمیبریم.
حجتالاسلام قمری نیا با بیان اینکه از دیدگاه قرآن هدف نهایی زندگی، تقرب به خداوند است و هیچ هدفی متعالیتر از آن وجود ندارد، افزود: تقرب به خداوند، رسیدن به همه کمالات، زیباییها، لذتها و سعادت ابدی است.
وی با تاکید بر اهمیت دادن به نماز در کنار قرآن اظهار داشت: نجات انسان، رسیدن به حیات طیبه و تقرب به خداوند، هر سه، ثمره و نتیجه ایمان به خدا و عمل صالح است که باید سرلوحه زندگی انسان قرار گیرد.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان کبودراهنگ بیان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم فضای قرآنی را در جامعه بهبود بخشیده و برای تقویت شور و شعور قرآنی تلاش کنیم و برگزاری مراسم و محافل انس با قرآن کریم در راستای همین ایجاد شور و حال قرآنی و معنوی است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما