به گزارش کورنگ، وزير آموزشوپرورش پس از آن در ديدار عمومي با مردم و شوراي اداري شهرستان كبودراهنگ كه به صورت همزمان در سالن جوان فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد، گفت: كاهش 25 درصدي تورم از 45 درصد به 8/18 درصد از جمله توفيقات اين دولت بوده است كه اميدواريم اين ميزان در سالهاي آينده به نرخ تكرقمي برسد و رشد اقتصاي كه رو به كاهش در دولتهاي قبلي بود، افزايش داده است.
فاني افزود: در حوزه بهداشتودرمان هم بيش از 10 ميليون دفترچه درماني براي مردم صادر شده و اطمينان مردم را نسبت به دولت به دنبال داشته است كه بزرگترين سرمايه دولت مردم محسوب ميشوند.
نماينده مردم بهار و كبودراهنگ در مجلس هم از همان ابتدا گلايه خود را به نمايندگي از مردم شهرستان كبودراهنگ از رئيسجمهور براي فراموش كردن نام كبودراهنگ در سخنراني عمومياش با مردم استان همدان اعلام كرد.
محمدعلي پورمختار در ادامه اظهار كرد: يكسوم از امتيازات تخصيص يافته از سفر رياستجمهوري به استان ويژه شهرستان كبودراهنگ است كه بالغ بر 300 ميليارد تومان است.
وي با اشاره به اينكه بيشتر مشكلات ريشه در مشكلات فرهنگي است، افزود: بايد فرهنگ اصيل اسلامي را بر جامعه حاكم كرد كه بخشي از اين كار مربوط به حوزه آموزشوپرورش برميگردد كه اميدواريم سفر هيأت دولت به شهرستانها بتواند بخشي از مشكلات را در قالب اختصاص اعتبارات برطرف كند.
پورمختار همچنين با اشاره به مشكلات اشتغال شهرستان گفت: كبودراهنگ به دليل داشتن موقعيت استراتژيكي، وجود پايگاه شهيد نوژه و غار عليصدر نيازمند توجه بيشتر مسئولان كشوري است.
وي در خصوص مسائل كشاورزي شهرستان ادامه داد: شهرستان كبودراهنگ شهرستاني كاملاً كشاورزي است كه مشكلاتي چون خشكسالي، سرمازدگي، كاهش قيمت محصولات كشاورزي را به دنبال دارد و در اين زمينه ميتوان با تمديد وامها و تسهلات كشاورزي قسمتي از اين مشكلات را برطرف كرد.
امامجمعه كبودراهنگ هم گفت: ظاهر شهر به راحتي بيانگر نبود پيشرفت و توسعه شهرستان است كه پس از گذشت چندين دهه از شهر بودن كبودراهنگ، هنوز هيچ خبري از پيشرفت در اين شهرستان نيست.
به گفته يوسف روحاني، عمده دليل اين امر هم موقوفه بودن اراضي كبودراهنگ است كه به دنبال آن مشكلات فراواني چون بيكاري، ناهنجاريهاي اجتماعي و... را داريم.
احسان قنبري، فرماندار كبودراهنگ هم گفت: رفع بحران كمآبي و ايجاد اشتغال پايدار از مهمترين خواستههاي مردم از هيأت در سفر شهرستاني است.
در پايان نمايندگاني از اقشار مختلف مردم كبودراهنگ خواستههاي خود را مطرح كردند كه پرداخت نشدن به موقع بهاي گندم، قبول نكردن اسناد و تضمين از كشاورزان براي دريافت وامهاي كشاورزي، تخصيص نيافتن اعتبارات براي خريد ماشينآلات كشاورزي، نبود ثبات قيمت در محصولات كشاورزي، واقعي نبودن يارانه 85 درصدي براي آبياري باراني و تحتفشار از خواستههاي كشاورزان بود.
همچنين احداث شبكه لولهكشي پساب فاضلاب همدان به شهرك صنعتي ويان براي رفع مشكل آب و بهساي و آسفالت ورودي شهرك از خواستههاي صنعتگران بود كه مطرح شد. در ادامه جذب نيروهاي بومي در بخش آموزشوپرورش و قرار گرفتن كبودراهنگ در مسير گردشگري از خواستههاي جوانان و فرهنگيان شهرستان بود.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما