به گزارش کورنگ به نقل از فارس، احسان قنبری ظهر امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران با حضور مدیر کل بحران استان اظهار کرد: ستاد بحران کبودراهنگ با برگزاری جلسات مختلف و کلاسهای آموزشی آمادگی صد درصدی خود را اعلام میدارد.
وی با اشاره به شناسایی نقاط بحرانزا در شهرستان کبودراهنگ تأکید کرد: سه محدوده از بیرون شهر کبودراهنگ برای استقرار مردم و ایجاد بیمارستان صحرایی در نظر گرفته شده است.
فرماندار کبودراهنگ با بیان اینکه هلال احمر کبودراهنگ نیز با دو پایگاه شیرینسو، گلتپه و اکیپهای مجهز و آماده به استقبال فصل زمستان میرود، گفت: هلال احمر 620 دوره آموزشی مقابله با بلایای طبیعی در هر دوره با حضور 30 نفر برگزار کرده است.
وی افزود: ادارات خدماترسان آب، برق، گاز و راه و شهرسازی همانند سالهای گذشته تدابیری را در مواقع بحرانی اندیشیدهاند و آمادگی صددرصدی دارند.
مدیرکل مدیریت بحران استان همدان نیز در ادامه با اشاره به نقش و جایگاه ستاد مدیریت در پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی به عنوان چرخه مدیریت بحران بیان داشت: باید نقاط ضعف و قوت، بایدها و نبایدها را در این جلسات شناسایی کنیم.
علیمردان طالبیان با اشاره به 44 بلایای طبیعی در جهان، 33 بلایای طبیعی در کشور و 21 بلایای پیشبینی شده در استان همدان اضافه کرد: ستاد مدیریت بحران باید این خسارات احتمالی این بلایا را پیشبینی کند و با تمام توان و تجهیزات، بازسازی و بازتوانی نسبت به آن اقدام کند.
وی انسداد چاههای غیرمجاز را در اولویت کاری ستاد مدیریت بحران آب عنوان کرد و گفت: قوه قضاییه در حوزه انسداد چاههای غیرمجاز وارد شده و امور منابع آب را موظف به انسداد چاههای غیر مجاز کرده است.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما