تاریخ : 11. آبان 1394 - 9:02   |   کد مطلب: 20505
معصومه ابراهیمی فرزند دختر شینا گفت: کتاب "دختر شینا" سرشار از زندگی عاشقانه مادر و پدرم است، این کتاب می‌تواند برای زوج‌های جوان آموزنده باشد که با عشق و علاقه به یکدیگر می‌توانند مشکلات زندگی را پشت سر بگذارند.
"دختر شینا" الگوی عشقی پاک و سازگاری برای زوج‌های جوان است

به گزارش کورنگ به نقل از طنین یاس، کتاب «دختر شینا» خاطرات قدم خیر محمدی کنعان از همسرش شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر است که ضرابی‌زاده آن را تدوین کرده است و خواننده در این کتاب با روایتی متفاوت از دفاع مقدس روبرو می‌شود. «دختر شینا» روایت سال‌ها صبوری و دوری همسری است که با مشقت بسیار فرزندانش را به دندان گرفت و در بحبوحه جنگ در نبود همسرش فرزندانش را تربیت کرد.

معصومه ابراهیمی، فرزند "قدم‌خیر محمدی کنعان" زنی که کتاب دختر شینا برگرفته از شخصیت وی است، در گفت وگو با خبرنگار طنین یاس، در خصوص اینکه چرا این کتاب به اسم دختر شینا نام گرفته است، اظهار داشت: دختر شینا برگرفته از نام مادبزرگ ام است، اسم مادربزرگم شیرین است و از آنجایی که یکی خواهرانم در زمان در کودکی نمی توانست به خوبی این اسم را ادا کند، می گفت شیناجون و از این رو بقیه نوه های مادربزرگم نیز او را به این اسم صدا می زدند، شینا مادر بزرگ مادری ام است و این کتاب به این عنوان نام گرفت.

وی به برخی از ویژگی های شخصیتی مادر خود پرداخت و گفت: تصویری که از مادرم می توانم ارائه دهم، زنی بسیار مهربان، صبور، دلسوز زندگی و بچه ها، پدرم ستار ابراهیمی در جنگ تحمیلی شهید شدند، بین پدر و مادرم عشق خاصی وجود داشت، مادرم به شدت به بزرگتر از خود احترام می گذاشت و تمام دنیایش 5 فرزندش بود.

ابراهیمی ادامه داد: مادرم در سال 88 و در سن 47 سالگی بر اثر بیماری از دنیا رفت، ما 4 خواهر و یک برادر هستیم،زمانی که ماردم به رحمت خدا رفت 2 تا از خواهرام ازدواج نکرده بودند اما اکنون ازدواج کرده اند.

مادرم برای من الگوی صبر است

وی به سختی های زندگی مادر به دلیل نبود پدر در زمان جنگ اشاره کرد و تصریح کرد: مادرم عاشق پدرم بود، زمانی که پدرم در جبهه می جنگید کم تر به خانه می آمد از این رو تمام امروز ندگی و بچه ها به عهده مادرم بود، پس از شهادت پدرم سختی های مادرم دو چندان شد و آن زمان که در همدان زندگی می کردیم هیچ قوم و اقوامی کنار ما نبود و این مسئله بیشتر به مادرم فشار وارد می کرد، یک زن تنها بدون همسر که باید علاوه بر مسئولیت خانه به امور مادی،معنوی و تربیت فرزندان رسیدگی کند.

این فرزند شهید بیان داشت: مادرم برای من الگوی صبر است، صبوری مادرم در زندگی به این خاطر بود که به پدرم و راهی که انتخاب کرده بودند و در نهایت به شهادت نائل شدند، ایمان داشت و می دانست راهی که پدرم رفته حق است از این رو سختی ها را به روی خود نمی آورد.

دفاع مقدس را باید به جوانی برسانیم

ابراهیمی در خصوص اینکه باید در بحث دفاع مقدس بیش از پیش کار شود و آثار فاخر به نسل جوان ارائه دهیم، تصریح کرد: ترویج خواندن کتاب های زندگی شهدا بسیار حائز اهمیت است چرا که در این کتاب ها نکات بسیار آموزنده و ارزنده ای وجود دارد، کتاب دختر شینا سرشار از زندگی عاشقانه مادر و پدرم است، این کتاب می تواند برای زوج های جوان آموزنده باشد که با عشق و علاقه به یکدیگر می توانند مشکلات زندگی را پشت سر بگذارند ضمن اینکه حرمت عشق و دوست داشتن در زندگی مشترک را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس هنوز در بلوغ به سر می برد، گفت: باید این بلوغ را به جوانی برسانیم، والدین شهدا گنجینه‌ای از خاطرات آموزنده از شهدای خود هستند و از طرفی عمر آنها می گذرد از این رو باید خاطرات انها جمع آوری و به نسل جدید ارائه گردد.

لزوم حمایت از نویسندگان عرصه دفاع مقدس

ابراهیمی در ادامه این مطلب تصریح کرد: ما در عرصه دفاع مقدس نویسندگان متعهد و با انگیزه ای داریم که باید آنها را حمایت کنیم و مسئولان مربوطه بسترهای لازم برای فعالیت آنها در این عرصه فراهم کنند؛ دفاع مقدس نباید در تاریخ انقلاب اسلامی ایران گم شود.

مسئولان خط مش شهدا و فرامین رهبری را مدنظر قرار دهند

فرزند شخصیت کتاب "دختر شینا" خاطر نشان کرد: بنده به عنوان فرزند شهید از مسئولان انتظار دارم که بیشتر به بحث تحکیم بنیان خانواده و الگوی زندگی ایرانی اسلامی بپردازند چرا که خانواده متعالی می تواند کشور را به پیشرفت برساند، مسئولان بیاندیشند که شهدا از ما چه خواستند و در وصیت نامه آنها تأمل کنند ضمن اینکه همواره در تمامی امور کاری خود خط مش شهدا و فرامین رهبری را مدنظر قرار دهند.

انتهای پیام/ب

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت