به گزارش کورنگ، احسان قنبری در گفتوگو با خبرنگار فارس در کبودراهنگ اظهار کرد: با وجود فعالیت بیش از 2 هزار تولیدی و کارگاههای خانگی در روستاهای شهرستان، خوشبختانه شاهد روند مهاجرت از شهرها به روستاهای کبودراهنگ هستیم.
وی با اشاره به 300 کارگاه و تولیدی مانتو و البسه در روستای بزرگ ویان اضافه کرد: بیش از 2 هزار نفر در این روستا به شغل خیاطی مشغول هستند.
فرماندار کبودراهنگ با بیان اینکه این کارگاهها و تولیدیها به صورت خانوادگی اداره میشود، در خصوص دیگر روستای فعال در حوزه تولید البسه به کردآباد با 500 کارگاه خانگی اشاره کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه این روستا به عنوان پایلوت اشتغال کشور محسوب میشود، بیش از 2 هزار و 200 نفر در تولیدیها و کارگاههای خانگی اشتغال دارند.
قنبری با اشاره به وضعیت اشتغال در شهرها و پیامدهای اجتماعی ناشی از مهاجرت از روستا به شهر اضافه کرد: با کارآفرینی در روستاهای شهرستان کبودراهنگ شاهد روند معکوس مهاجرت از شهر به روستا هستیم.
وی افزود: تعامل دهیاران و تولیدکنندگان با مسئولان و دستگاههای اجرایی موجب دریافت تسهیلات و گسترش حوزه کاری میشود لذا باید تدابیری برای تسریع این امر اندیشید.
فرماندار کبودراهنگ با اشاره به بافت «فرش مهربان» در بخش شیرین سو گفت: بیش از 6 هزار نفر در این حوزه در سطح شهرستان اشتغال دارند.
وی در پایان سخنانش حمایت و پرداخت تسهیلات برای رونق این حرفه را از ضروریات دانست.
انتهای پیام/ب
دیدگاه شما