به گزارش کورنگ به نقل از فارس ، توسعه فضای سبز و ایجاد پارک برای حفظ محیط زیست و البته ایجاد فضای لازم برای گردش و تفریح شهروندان از جمله سیاستها و اقداماتی است که از سالیان گذشته مورد توجه مدیران بوده است.
شهرستان اسدآباد با قرار گرفتن در دشتی هموار دارای طبیعتی بکر و دیدنی است که این فضای طبیعی بکر در فصول مختلف سال جذابیت خاص خود را دارد.
در ورودی شهرستان اسدآباد در ابتدای مسیر گردنه، سالها پیش ساخت پارک جنگلی در دستور کار قرار گرفت و این امر با ساخت پارکی به صورت پلکانی و ایجاد یک استخر و آبشار مصنوعی و کاشت درختهای کاج به انجام رسید، اکنون پارک جنگلی اسدآباد فضای مناسبی است که در ایام تابستان مسافران بسیاری در این پارک اتراق میکنند.
مسیر گردنه اسدآباد و پارک جنگلی به طور کامل درختکاری شده و اکنون با گذشت سالها به دلیل وجود این درختان مسیر گردنه اسدآباد و پارک جنگلی شکلی زیبا پیدا کرده است، انتظار میرود این فضای سبز مورد توجه بیشتر قرار گیرد و به بهانه ایجاد راه، تعریض و دیگر اتفاقات فضای بکر سبز گردنه از بین نرود.
پارک جنگلی اسدآباد زیرمجموعه شهرداری بوده و با فضای خوبی که دارد در ایام تابستان و بهار مورد توجه مسافران است، البته اکنون در فصل زمستان نیز با بارش برف پارک جنگلی شکل و شمایل زیبایی پیدا میکند.
حال با توجه به اینکه سرانه فضای سبز در شهرستان اسدآباد به اندازه کافی نیست و اکثر محلات و مناطق و خصوصاً شهرکهای اسدآباد از داشتن فضای سبز کافی محروم هستند پارک جنگلی، تا حدودی این کمبودها را جبران میکند.
وجود مزار سه شهید گمنام در پارک جنگلی اسدآباد نیز در کنار فضای سبز و طبیعت خوب این منطقه موجب شده تا این پارک حس و حال معنوی داشته باشد و اکنون این مزارها میعادگاه عاشقانی است که در بسیاری از اوقات بر گرد این مزارها حاضر میشوند و به راز و نیاز میپردازند.
پارک جنگلی اسدآباد در ابتدای مسیر گردنه تقریباً به شهر نزدیک و متصل شده است، اما این روزها این زمزمه به گوش میرسد که قرار است قسمت قابل توجهی از زمین پایین پارک جنگلی به دانشگاه واگذار شود که شهروندان اسدآبادی به این اتفاق اعتراض دارند.
واگذاری زمین پایین پارک جنگلی به دانشگاه گویا از طرف نماینده مردم اسدآباد در مجلس به مجموعه دانشگاه وعده داده شده و چون این زمین در محدوده شهری قرار دارد به نظر میرسد شهرداری باید جلوی این واگذاری و اقدام را بگیرد که البته بر اساس شنیدهها شهرداری با این واگذاری و ساخت و ساز دانشگاه موافق است.
هر چند دانشگاه موجب توسعه منطقه و شهرستان خواهد شد اما باید گفت ساخت دانشگاه در این نقطه به قیمت از بین بردن فضای سبز خواهد بود، با توجه به بحران آب و وضعیت نامناسب محیط زیست به طور حتم، نگهداری و حفظ زمین و ایجاد فضای سبز از ساخت دانشگاه مهمتر است.
هر چند این واگذاری و ساخت دانشگاه در این نقطه هنوز کلید نخورده است اما انتظار میرود شورای شهر از همین ابتدا با این اتفاق مخالفت کرده و جلوی آن را بگیرد، چراکه اگر این اتفاق رخ دهد آغاز راهی است که سبب میشود رفته رفته همه زمینهای این منطقه واگذار شود و روزی خواهد رسید که شهروندان دیگر یک متر از آن فضای سبز چشمنواز را نخواهند داشت.
انتهای پیام/
دیدگاه شما