به گزارش کورنگ به نقل از ایرنا محمدابراهیم الهی تبار دوشنبه شب در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان همدان اظهار کرد: در ارتقا شبکه های بهداشتی و درمانی با وجود اینکه به نسبت کشورهای توسعه یافته دیر شروع کردیم اما با حمایت دولت های وقت، تا به امروز تمام مناطق جمعیت کشور تحت پوشش این شبکه ها قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه نیز شاهد تهیه و تدوین ساختار نوین در نظام سلامت توسط نخبه های علمی کشور در این حوزه هستیم که دستاوردهای مهم و اثرگذار را در این جوزه به ارمغان می آورد.
الهی تبار در ادامه با تاکید بر اینکه تمامی کمیته های زیر مجموعه نظام سلامت اعم از دبیرخانه، مرکز اسناد راهبردی سلامت، شهرستان ها، شورای سلامت شهر، محله ، کمیته سلامت، خانه مشارکت مردم، شورای پیام رسان و سایر کمیته ها باید دارای مسئول و اعضای مشخص باشد، گفت: صورتجلسه تمامی کمیته های زیر مجموعه باید به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارسال شود تا در تامین منابع و مصوبات تصمیم گیری لازم صورت بگیرد.
وی خواستار ارایه گزارشی از سند پنجم توسعه در حوزه سلامت همدان و ارایه آن به شورای برنامه ریزی و توسعه استان شد و افزود: با ارایه این گزارش می توان متناسب با وضعیت پنج سال اخیر ، برنامه پنج ساله بعدی را بهتر تدوین و اجرایی کنیم.
الهی تبار با قدردانی از مدیریت مطلوب در کنترل بیماری آنفلوآنزا در سطح استان همدان گفت: علوم پزشکی همدان به خوبی توانست در مدیریت این بیماری نقش آفرینی کند و سایر ارگان ها و نیز رسانه ها نقش تاثیرگذار در کنترل و پیشگیری از این بیماری و آگاه سازی مردم داشتند.
وی خاطرنشان کرد: مردم در مبارزه با این بیماری پیشتاز بودند و به خوبی توانستند با آگاهی لازم نسبت به ابتلای به بیماری آنفلوآنزا رعایت کنند و کمترین ابتلا و خسارت را داشتیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما