تازه ترین مطالب

تاریخ : 1. اسفند 1394 - 19:38   |   کد مطلب: 21778
خسرو معتضد اظهار داشت: برنامه هایی مثل بی بی سی بیخودتر از آن هستند که بتوانند کسی را تحت تاثیر قرار بدهند؛ چند برنامه که اطلاعاتی از داخل ایران می گیرند و شروع به کار می کنند.
مردم ایران باهوش‌تر و باسوادتر از آن هستند که بخواهند تحت تاثیر انگلیس قرار بگیرند/انگلیسی ها همیشه ایران را معامله کرده اند

به گزارش کورنگ ، خسرو معتضد تاریخ نگار کشورمان در گفت‌وگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مورد دخالت های بی مورد انگلیس در فضای انتخاباتی پیش روی ایران گفت: اگر ملت ایران بی سواد بود می شد کمی به دخالت انگلیسی ها فکر کرد اما انگلیس قرن 19 دیگر وجود ندارد که قدرت تراز اول جهان باشد.
 

وی در ادامه اظهار داشت: مردم ایران امروزه بسیار با سواد تر از آن هستند که بخواهند تحت تاثیر انگلیس قرار بگیرند؛ ملت ایران باهوش است و اجازه دخالت کسی را نمی دهد.
 

این تاریخ نگار کشور در مورد برنامه های رسانه های انگلیسی بیان داشت: این برنامه ها بیخود تر از آن هستند که بتوانند کسی را تحت تاثیر قرار بدهند؛ چند برنامه که اطلاعاتی از داخل ایران می گیرند و شروع به کار می کنند نمی تواند تاثیر گذار باشد.
 

معتضد در ادامه با اشاره به برنامه های بی بی سی اظهار داشت: بی بی سی و انگلیس الان قدرتی ندارند که بتوانند روی مردم تاثیر بگذارند؛ بی بی سی کیست که بتواند روی انتخابات ایران تاثیر بگذارد.
 

تاریخ نگار کشور در پایان گفت: انگلیسی ها موج سوار هستند اما نه در مقابل مردم ایرانی که در حال حاضر فهیم و باهوش تر از گذشته به کشور نگاه می کنند؛ قطعا تلاش ها و صحبت های آنان راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش دانا، عوامل  شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی این روزها و درست چند روز قبل از برگزاری دو انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، پس از شکست طرح های قبلش شان مبنی بر عدم مشارکت مردم در انتخابات یا آشوب خیابانی، سعی می کنند تا با ارائه لیست های انتخاباتی به نوعی در نتیجه انتخابات این دو مجلس تاثیرگذار باشند.

بی بی سی فارسی در آخرین اقدام خود رپورتاژ آگهی رسمی ای برای یک لیست انتخاباتی پخش کرد و همچنین از کمپین و فراخوانی برای تبلیغ این لیست سخن گفت که محتوای آن از سویی رای دادن به لیست بی بی سی و از سویی دیگر رای ندادن به برخی داوطلبان انقلابی انتخابات مجلس خبرگان است.

بی بی سی در این گزارش با استناد به تغییر بافت فضای سیاسی ایران و همچنین افزوده شدن واجدین شرایط رای دادن، سعی دارد اینگونه القا کند که آن دسته از داوطلبان مجلس خبرگان که سالهاست اعتماد مردم را برای نمایندگی در این مجلس حساس بر عهده دارند، در صورت ایجاد فراخوان های "نه به برخی داوطلبان" ممکن است آرای لازم را برای ورود به مجلس خبرگان کسب نکنند.

بی بی سی رسانه رسمی انگلستان در مطلبی با تیتر «یک محاسبه: حذف «یزدی، جنتی و مصباح» از خبرگان چگونه ممکن است؟» با اشاره به آرای روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری تهران نوشت: «رأی‌دهندگان به فهرست رفسنجانی-روحانی، بیش از نیم میلیون نفر از رأی‌دهندگان به فهرست یزدی-جنتی-مصباح بیشتر هستند. در چنین شرایطی اگر حامیان رئیس جمهور فعلی در انتخابات خبرگان پیش رو، به طور هماهنگ به ۱۶ نفر رقیب آقایان یزدی، جنتی و مصباح رأی بدهند، به راحتی امکان راندن آنها به جایگاه‌های ۱۷ به پایین فهرست منتخبان استان تهران را خواهند داشت.»

این رسانه انگلیسی همچنین با اشاره به اینکه «انتظار رأی دادن یکپارچه هواداران فهرست رفسنجانی-روحانی به فهرستی از ۱۶ کاندیدای رقیب این سه نفر واقع بینانه نیست» ادامه داد: «اما باید توجه داشت که در جانب مقابل نیز، اکثریت قاطع رأی دهندگان به آقایان یزدی، جنتی و مصباح، در کنار آنها به سایر اصولگرایان رأی خواهند داد؛ رفتاری که اگرچه در حالت عادی اتفاق مهمی نیست، ولی در شرایطی که نسبت بالایی از رأی دهندگان طیف مقابل در صدد حذف این سه نفر با رأی دادن به رقبایشان باشند، به حذف آنها (از طریق افزایش آرای رقبا) کمک خواهد کرد.»

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت