تازه ترین مطالب

تاریخ : 14. فروردين 1395 - 22:46   |   کد مطلب: 22213
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از تلاش بی‌ثمر نیروهای ائتلاف برای بازدید از نفتکش ایرانی در خلیج عدن خبر داد و گفت: صلابت و اقتدار ناوگروه نداجا سبب ترک ناو رسمی نیروهای ائتلاف از منطقه شد.
دریادار سیاری: تلاش بی‌ثمر نیروهای ائتلاف برای بازدید از نفتکش ایرانی/ اقتدار ناوگروه نداجا سبب ترک ناو نیروهای ائتلاف از منطقه شد

به گزارش کورنگ؛ به نقل از هرمز ، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی امروز در جمع خبرنگاران با تشریح مأموریت ناوگروه سی و هشتم نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: ناوگروهی که امروز شاهد حضور و پهلوگیری آن در منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستیم متشکل از ناوشکن شهید نقدی و ناو جمهوری اسلامی لاوان و ناو جمهوری اسلامی بوشهر بوده که اضافه بر مأموریت اطلاعلاتی عملیاتی که سایر ناوگروه‌های به‌عهده داشتند مأموریت آموزش عملی دانشجویان نیروی دریایی را نیز به‌عهده داشته است.

وی بیان‌داشت: یکی از ویژگی‌های خاص این ناوگروه حضور 73روزه در آبهای دور و عبور از خط استوا، حضور در نیمکره جنوبی و بازدید  از بندر دارالسلام کشور تانزانیا به‌منظور ارسال پیام صلح و دوستی جمهوری اسلامی ایران به کشورهای مسلمان و هم‌خط منطقه بوده است و  یکی دیگر از ویژگی‌های این ناوگروه را حضور در خلیج عدن و مبارزه با دزدی دریایی برای عبور بی‌دغدغه خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از منطقه مورد نظر بود که حضور مقتدرانه ناوگروه نیروی راهبردی دریایی ارتش در آبهای خلیج عدن، تنگه باب المندب و دریای سرخ سبب عبور کشتی‌ها و نفتکش‌های جمهوری اسلامی در این منطقه است.
 
امیر دریادار سیاری با اشاره به یک مورد ویژه در مأموریت ناوگروه سی و هشتم نیروی دریایی ارتش ،تصریح کرد: یکی از ناوهای کشورهای ائتلاف طی اقدامی سعی در بازدید از یک نفتکش متعلق به خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران می‌کند که با اعلام حضور ناوگروه نیروی دریایی ارتش منطقه را ترک کرده و به صلابت و اقتدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران پی می‌برد.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، یکی دیگر از ویژگی‌های ناوگروه سی و هشتم نیروی دریایی ارتش را حضور دانشجویان به‌عنوان کارورزی در این ناوگروه عنوان‌کرد و گفت: 80 روز دریانوردی در دریای آزاد، آشنایی لازم و کافی برای دانشجویان فراهم می‌آورد و گزارشات این ناوگروه بیانگر این مهم است که دانشجویان بسیار کارورزیده و از مهارت بالایی برخوردار می‌شوند که در ادامه مسیر خدمت بسیار مؤثر است.
 
امیردریادار سیاری از اعزام ناوگروه چهلم با هدف برقراری امنیت خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ خبر داد و تصریح کرد: آنچه مهم است حضور مقتدرانه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شمال اقیانوس هند به‌ویژه خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ است که در راستای اجرای فرامین فرمانده کل قوا با اقتدار در حال انجام است.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ناوگروه سی و نهم ناوشکن جمهوری اسلامی ایران (الوند) نیز با طی‌کردن یک مسیری به‌سمت خلیج بنگال، در مراسم استقلال کشور هندوستان شرکت‌کرد و قبل از ناوگروه سی و هشتم وارد شده بود و ساخت ناوشکن جمهوری اسلامی ایران (جماران) و دماوند و همچنین سهند در سال جاری در نیروی دریایی در شرایط تحریم، ثابت کرد که تحریم‌ها تأثیر نداشته و در چارچوب تحریم به بزرگترین پیشرفت‌ها دست یافتیم.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید‌ کرد: اگر همه امکانات کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران با هم جمع شوند قطعاً  نمی‌توانند از پیشرفت کار در نیروی دریایی جلوگیری کنند و ما همچنان با اقتدار مسیر ساخت و ساز و تأمین تجهیزات موردنیاز را انجام می‌دهیم.
 
امیر دریادار سیاری با اشاره به مخالفت برخی کشورها در برگزاری رزمایش‌های جمهوری اسلامی ایران ، گفت: در این راستا، ما توجه نمی‌کنیم که آنها چه می‌گویند، بلکه مهم این است که بدانیم برای دفاع از مرزهای آبی و منافع کشور در دریا چه‌چیزی لازم داریم.
 
وی ادامه داد: برای انجام رزمایش با هدف ارتقای قدرت دفاعی خود  به حرف کسی گوش نمی‌دهیم بلکه خودمان راه را تشخیص داده و در راستای اجرای تدابیر فرمانده کل قوا، اقدامات نظامی را انجام می‌دهیم.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سؤال خبرنگار هرمز در بندرعباس مبتنی بر استعداد ناوگروه چهلم خاطر نشان کرد: این ناوگروه متشکل از ناوشکن جمهوری اسلامی ایران (البرز) و ناو جمهوری اسلامی ایران (تنب) است اعزام می‌شوند.
 
وی با تأکید بر استقلال خور و اسکله نظامی نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ، افزود: کل بندر باهنر از زمان احداث برای استفاده نظامی و مختص نیروی دریایی ارتش بوده است و  با استقرار نیروی دریایی و سپس نیروی هوایی، هماهنگی، همدلی و تعاملی ویژه‌ای بین این نیروها و مردم استان برقرار شده که سبب رشد قابل توجه در استان شده است.
 
وی از استقرار نیروی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در شهرستان سیریک، میناب و جاسک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: در آینده، شاهد پیشرفت‌های روزافزون در این مناطق باشیم و همچنین ناو خارک در حال انجام تعمیرات است و در صورت اتمام تعمیرات، مأموریت‌های طولانی‌مدت را انجام می‌دهد.
 
دریادار سیاری با اشاره به برنامه‌های نیروی دریایی ارتش ویژه سواحل مکران در سال 95 ، افزود: نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در این راستا  2 طرح کلی را دنبال می‌کند، ادامه اقتدار دریایی در دریاهای آزاد و توسعه سواحل مکران، 2 موضوع مهمی است که در سال جاری در دستورکار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
 
انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت