به گزارش کورنگ به نقل از فارس، شهرام طهماسبی بعد از ظهر امروز در نخستین شورای برنامهریزی استان همدان اظهار کرد: براساس برآورد کارشناسان، سال گذشته از سالهای جنگ نیز سختتر بود.
وی با بیان اینکه با همه مشکلات حقوق کارمندان دولت و هزینههای پرسنلی تا حدودی پرداخت شد، ادامه داد: مطالبات سالهای گذشته نیز پرداخت شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی همدان با اشاره به اینکه اعتبارات هزینهای کشور در حد 98 درصد در سطح وزارتخانهها پرداخت شد اما در سطح استانها به 109 درصد رسید، افزود: رویکرد دولت بر این موضوع استوار است که توجه بیشتری به استانها شود.
وی ادامه داد: سالهای زیادی کارشناسان مسائل اقتصادی از اقتصاد به عنوان زیرساخت توسعه کشور یاد کردهاند که باید از آن بهره کامل گرفته شود اما اجماعی شکل نگرفته بود و برخی بخشها بر اقتصاد مقدم شمرده میشد.
طهماسبی با بیان اینکه در سال 92 اجماع عمومی و مباحث مربوط به اقتصاد مقاومتی شکل گرفت، گفت: امیدواریم در سال 95 در قالب سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشور از مشکلات خارج شود.
وی با تأکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی مبانی نظری، اصولی و ناب اقتصاد را مورد توجه قرار داده است، ادامه داد: اگر بخواهیم منابع محدود را صرف نیازهای نامحدود کنیم نیاز به اولویتبندی داریم.
این مسئول بیان کرد: اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ریاضتی نیست بلکه همان اقتصاد اصیل با رویکرد متفاوت است پس باید نگرش و نگاه خود را تغییر دهیم.
وی اقتصاد را زمینهساز بخشهای مختلف دانست و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی درونزا بوده و متکی به توان و ظرفیتهای داخلی، منابع انسانی، فنی و... است.
طهماسبی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دانشبنیان، فناور، عدالتمحور، برونگرا و مردمی است، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی تفکری متعالی است که باید آن را اجرایی کرد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومی از لحظه آغاز تا زمان اجرا، باید اثرات خود را در جامعه بگذارد، بیان کرد: اقتصاد، که در گذشته به عنوان کورهراهی برای حرکت به جلو بود اکنون باید عریضتر شده و به آزادراه تبدیل شود تا بتواند سریعتر کشور را به مقصد برساند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همدان با تأکید بر اینکه امیدوارم استاندار با همکاری مدیران، آزادراه اقتصاد مقاومتی را شکل دهند، بیان کرد: برش استانی اقتصاد مقاومتی ماه آینده اعلام میشود.
وی با اشاره به اینکه دو رویکرد در اقتصاد مقاومتی بیشتر مورد توجه است، آن را شامل احیاء و راهاندازی تولید در حوزه اشتغالزایی متوسط و صنایع کوچک و واگذاری طرحهای عمرانی به بخش خصوصی دانست.
طهماسبی با اشاره به اینکه از 178 پروژهای که سال گذشته برای واگذاری در نظر گرفته شده بود به 136 پروژه رسیدیم، افزود: پنج پروژه برای واگذاری انتخاب و نهایی شده که دو مورد اعلام عمومی شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما