تاریخ : 26. فروردين 1395 - 23:54   |   کد مطلب: 22372
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: تجمل گرايي و زياده خواهي در جامعه ما به يك هنر تبديل شده و علت آن نيز اين است كه در الگوي مصرف هيچ چيز ياد مردم نداده ايم.
تجمل گرايي و زياده خواهي هنر شده است

به گزارش کورنگ، آيت الله غياث الدين طه محمدي در شوراي فرهنگ عمومي استان همدان افزود: ريخت و پاش و اسراف در جامعه ما به يك فرهنگ نگران كننده تبديل شده است.
وي اضافه كرد: چهار برابر ميانگين جهاني هر ساله در كشور ما دارو مصرف مي شود و ميزان مصرف شكر در كشور 70 ميليوني ما با جمعيت يك ميلياردي كشور چين برابري مي كند.
وي تصريح كرد: صرفه جويي و درست مصرف كردن از دستورات دين اسلام است اما توجهي به آن نشده و حتي برخي چشم و هم چشمي ها و تجمل گرايي هاي موجود در كشور ما در كشورهاي عربي نيز مشاهده نمي شود.
وي با اشاره به لزوم اجراي اقتصاد مقاومتي در كشور تصريح كرد: ما از اجراي اقتصاد مقاومتي انتظار معجزه نداريم اما اميدواريم با اجراي اين سياست قدم به قدم بتوانيم مشكل اشتغال و ازدواج جوانان را حل و فقر را در كشور ريشه كن كنيم.
وي بيان كرد: قدم اول براي اجراي اين اصل شناسايي آفت هاي اقتصادي و آفت زدايي از جامعه است.
آيت الله طه محمدي بيان كرد: اقتصاد داراي دو ركن توليد و مصرف اين توليدات است اما الگوي مصرف ما در كشور به هيچ چيز پايبند نيست.
وي با اشاره به لزوم ازدواج جوانان در سنين پايين تر بيان كرد: بخشي از طلاق هاي ما در جامعه به علت نبود شغل است.
وي بي اعتمادي رايج شده در جامعه را نيز موجب عدم تمايل جوانان به ازدواج دانست و تصريح كرد: اين بي اعتمادي ها و سو استفاده از امر ازدواج توسط برخي افراد مانند مطالبه مهريه در دوران عقد باعث شده است كه افراد ديگر نتوانند با اطمينان خاطر ازدواج كنند.
وي فروكش كردن غرايز جنسي در سنين بالاتر را از ديگر دلايل تمايل نداشتن جوانان به ازدواج در سنين بالا عنوان و اضافه كرد: در دين اسلام بر لزوم ازدواج جوانان در سن پايين تاكيد شده است اما ما در رساندن فرهنگ دين خدا به مردم ضعيف بوده و كوتاهي مي كنيم.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه شهر همدان تاكيد كرد: در يك ازدواج سالم در زندگي يك زن نقش اساسي دارد و همه مردان كارآمد امروز در جامعه تربيت شده مادران پاكدامن هستند اما امروز زنان جامعه ما مدرك گرايي در جامعه را به ازدواج و تربيت فرزند ترجيح مي دهند.
وي اضافه كرد: 35 درصد خانواده هاي جامعه ما يا فرزند ندارند يا تك فرزند هستند و امروز يكي از بزرگترين معضلات جامعه ما فرزندان طلاق هستند.

پایان پیام/

منبع/ایرنا

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت