به گزارش کورنگ ، به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان، آیتالله غیاثالدین طه محمدی در جمع رئیس و کارکنان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان اظهار کرد: حفظ و ارائه هنر بومی در پایتخت سفال ایران پیش از ثبت جهانی شدن لالجین باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در استان پس از دریافت گزارشاتی از اقدامات و مراحل پیگیریهای ثبت جهانی شهر سفال لالجین تأکید کرد: آنچه در زمینه پیگیری ثبت جهانی لالجین مهم است اینکه شهر سفال لالجین پیش از این باید از تولیدات غیربومی خالی شود و به حفظ و ارائه هنر بومی لالجین توجه ویژهای معطوف شود.
وی خاطرنشان کرد: محصولات هنری غیربومی نباید در فروشگاههای لالجین به گردشگران ارائه شود.
محمدی با بیان اینکه هر سه حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: حفظ و احیای مساجد و اماکن متبرکه استان در راستای توسعه گردشگری مذهبی و همچنین توجه ویژه به صنایعدستی نیز ارزشمند است.
وی یادآور شد: توسعه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان با حفظ ارزشهای فرهنگی محقق خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: استان همدان دارای 52 بنای مذهبی از نوع مسجد است که همه آنها در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه این تعداد بنای مذهبی واجد ارزش تاریخی بیانگر آن است که استان همدان از غنای آثار متبرکه و ارزشمند در حوزه میراث فرهنگی برخوردار است، گفت: این ویژگی موجب شده است تا همواره توجه متولیان امور در حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری به مرمت، حفظ و نگهداری این ابنیه با ارزش تاریخی جلب شود.
محمدی با تأکید بر اینکه حفظ تاریخ در بناهای قدیمی واجد ارزش میراثی مهم است، افزود: این بناها اهمیت بسزایی در استان دارد و این تأکید چراغ راهی است برای آنکه همواره در این راستا برنامههای هدفمند در استان به اجرا درآید.
انتهای پیام/
دیدگاه شما