تاریخ : 6. خرداد 1395 - 12:38   |   کد مطلب: 22755
قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی اذعان کرد: ۴۹۰ میلیارد تومان از خسارات‌ پارسال در بخش‌های مختلف زراعی، دامی و باغی تاکنون به کشاورزان پرداخت نشده است.
490 میلیارد تومان خسارات‌ پارسال کشاورزان پرداخت نشده است/ پیش بینی ۱۰۳۰ میلیارد تومان خسارت امسال

به گزارش کورنگ ، محمد‌ابراهیم حسن‌‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به خسارت‌های بخش کشاورزی با توجه به اتفاقات رخ داده در سال جاری، ‌اظهار کرد: امسال خسارت بخش کشاورزی حدود هزار و 30 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی گفت: این در حالی است که 490 میلیارد تومان از خسارات‌ پارسال در بخش‌های مختلف زراعی، دامی و باغی هنوز به کشاورزان پرداخت نشده است.

قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی تقبل پرداخت 75 درصدی حق بیمه‌ها توسط دولت را مطرح کرد و گفت: بیمه کشاورزی یک بیمه حمایتی است.

وی ادامه داد: بخش قابل توجه حق بیمه‌ها سهم دولت است، اما به خاطر وجود مشکلاتی در سال گذشته حق بیمه دولت به طور کامل پرداخت نشد و در بخش‌های مختلف پرداخت‌ها با تاخیر مواجه شد.

حسن‌نژاد بیان کرد: امیدواریم با توجه به پیش‌بینی اعتبار در قانون بودجه سال 95 بتوانیم با تخصیص مناسب اعتبار، دریافتی داشته باشیم و خسارت کشاورزان پرداخت شود.

وی به 2 میلیون کشاورز زیر پوشش بیمه کشاورزی اشاره کرد و افزود: سالانه 4 میلیون هکتار از محصولات زراعی بیمه می‌شود و 520 هزار هکتار محصولات باغی نیز بیمه کشاورزی هستند.

قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان اینکه 750 میلیون قطعه واحد مرغداری نیز زیر پوشش بیمه کشاورزی است، تصریح کرد: در نظر داریم در برنامه‌های آتی از لحاظ کیفی و کمی با کمک‌های دولت وضعیت کشاورزی را در این خصوص توسعه دهیم.

وی بیمه کشاورزی همدان را نسبت به سال گذشته در محصولات زراعی و باغی دارای روند افزایشی دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه همدان استان کشاورزی است انتظار استقبال کشاورزان از بیمه کشاورزی و تلاش بیشتر مسؤولان برای نفوذ بیمه کشاورزی وجود دارد که صورت گرفته و این موضوع جای کار بیشتری دارد.

حسن‌نژاد خاطرنشان کرد: امسال در محصولات باغی و محصولات زراعی استان همدان به ترتیب 17 و 30 درصد افزایش بیمه کشاورزی نسبت سال گذشته وجود داشته است.

وی به غرامت‌های پرداخت نشده به کشاورزان همدان اشاره کرد و گفت: غرامت‌های پرداخت نشده در استان همدان 2 میلیارد تومان استان است که این رقم در مقایسه با آمار سایر استان‌ها رقم بالایی نیست.

قائم‌مقام صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به 155 محصول کشاورزی بیمه‌ای در کشور، ‌تصریح کرد: اغلب این محصولات استراتژیک هستند.

وی گفت: در مورد آفت، بیماری‌ها و حوادث طبیعی که بیشترین خطرات را در دنیا در بخش کشاورزی دارند نیز بیش از 200 تا 204 خطر در بیمه محصولات داریم.

حسن‎نژاد در خصوص بیمه تکمیلی در بخش کشاورزی یادآور شد: از سیاست‌های دنبال شده در سال گذشته و سال جاری ابلاغ دستور‌العمل کشوری مربوط به برخی واحدهای مرغداری و کشاورزان است که تعهد‌ بالاتری مبنی بر دریافت حق بیمه متناسب، ‌تعهد و پرداخت هزینه به مرغداری‌های تخم‌گذار را می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: در سایر محصولات نیز به شکل گزینه‌ای در محصولات زراعی و باغی با تعهدات بالاتر به عنوان تکمیل کننده بیمه، این کار در حال انجام است که این دستورالعمل‌ها نیز سال آینده ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت