تاریخ : 20. آبان 1395 - 8:42   |   کد مطلب: 23534
شوره سر می تواند علائمی از یک بیماری خطرناک و مهم باشد بنابراین کسانی که شوره سر دارند نباید به خود درمانی بپردازند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ،سید مهدی طبایی متخصص پوست و مو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: شوره سر عارضه ای هست که تقریبا  بین خانم ها و آقایان به شکل برابر مشاهده می شود.

 
وی با بیان اینکه شوره سر به دو دسته شوره های خشک و چرب تقسیم بندی می شوند، اظهار داشت: شوره های چرب، شایع ترین شوره هایی هستند که افراد با آن مواجه اند و حاصل شرایط خاص پوست، چربی بیش از حد و قارچ ها است.
 
وی بیان کرد: در صورت فراهم آمدن شرایط باعث ایجاد پوسته، تحریک، قرمزی و خارش در سر می شود که معمولا با درمان های موضعی و خوراکی قابل کنترل هستند.
 
این متخصص پوست و مو بیان کرد: استفاده خودسرانه از داروهای درمانگر شوره سر موجب ایجاد عوارض در افراد می شود که باید درمان تحت نظر پزشک متخصص صورت بگیرد.
 
طبایی عنوان کرد: شوره سر می تواند علائمی از یک بیماری خطرناک و مهم باشد، بنابراین کسانی که شوره سر دارند نباید به خود درمانی بپردازند زیرا ممکن است بیماری اصلی و مهمی که موجب ایجاد آن شده به موقع تشخیص داده نشود و زمان طلایی برای درمان بیماری خاص از دست برود که البته این بیماری ها نادر هستند، اما عوارض ناشی از آن جبران ناپذیر است.
 
وی اذعان داشت: توصیه می شود در درمان های پوست و مو بیماران خودسرانه اقدام نکنند و به افراد غیر متخصص مراجعه ننمایند و حتما یک مشاوره تخصصی در این زمینه داشته باشند.
 
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: استفاده از شامپوهای درمانگر شوره سر می تواند در حالت خفیف کمک کننده باشد اما در حالت پیشرفته شامپو ها قادر به کنترل آن نیستند  و باید حتما از درمان مناسب استفاده شود.
 
طبایی اظهار داشت: استفاده از شامپو نامناسب در افراد موجب تشدید حالت خشکی پوست می شوند و می توانند موجب تشدید شوره در سر شوند.
 
وی افزود: کسانی که با این مشکل مواجه هستند باید حداقل یکبار برای بررسی تخصصی اقدام نمایند که گاه با درمان به موقع و تشخیص درست می توانند به درمان آن اقدام و از تشخیص اشتباه در حالات جدی اجتناب کنند.
 
انتهای پیام/ 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت