تازه ترین مطالب

تاریخ : 5. تير 1396 - 10:12   |   کد مطلب: 25307
فرمانده انتظامی شهرستان کبودرآهنگ عنوان کرد:
کشف محموله بزرگ دام قاچاق در کبودرآهنگ
فرمانده انتظامی شهرستان کبودرآهنگ از کشف بزرگترین محموله دام قاچاق دراین شهرستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،سرهنگ علی محمدی در گفتگو با خبرنگار ما  اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مامورین انتظامی این شهرستان روز گذشته ۶ دستگاه کامیون که حامل بار دام قاچاق بود را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کبودرآهنگ عنوان کرد: در بازرسی از این خودرو ها تعداد ۵۷۶ راس دام قاچاق بدون هرگونه مجوز و گواهی حمل از اداره دامپزشکی کشف شد.

وی با بیان اینکه خودروهای حامل احشام قاچاق توقیف و ۶ نفر متهم نیز تحویل مراجع قانونی  شدند، گفت: ارزش ریالی دام قاچاق کشف شده بیش از۴.۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

سرهنگ محمدی با اشاره به این موضوع که مبارزه با قاچاق دام درراستای امنیت غذایی جامعه انجام می شود از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک قاچاق را با شماره تلفن  ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/رستمی

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب