تازه ترین مطالب

تاریخ : 7. آبان 1397 - 11:23   |   کد مطلب: 28761
یک فعال رسانه ای با اشاره به نامه آیت الله یزدی به آیت الله شبیری نوشت: همین که اصلاح‌طلبان همین که اصلاح طلبان و زنجیره ای ها تذکر رعایت شان مرجعیت می دهند یعنی آیت الله یزدی به نتیجه موردنظر رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک فعال رسانه ای با اشاره به نامه آیت الله یزدی به آیت الله شبیری نوشت: همین که اصلاح‌طلبان همین که اصلاح طلبان و زنجیره ای ها تذکر رعایت شان مرجعیت می دهند یعنی آیت الله یزدی به نتیجه موردنظر رسیده است.

رسول شکری نیا در صفحه توییتر خود نوشت: جل الخالق! رسانه های زنجیره ای و چهره های قانون گریز حامی فتنه از دیشب تاحالا با کلیدواژه های مختلف به نامه آیت الله یزدی به آیت الله شبیری زنجانی واکنش نشان داده اند. همین که اصلاح طلبان و زنجیره ای ها تذکر رعایت شان مرجعیت می دهند یعنی آیت الله یزدی به نتیجه موردنظر رسیده است.

انتهای پیام/رستمی

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب