پیغام خطا

  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).

تازه ترین مطالب

تاریخ : 19. آذر 1397 - 11:00   |   کد مطلب: 29806
مسؤول بخش گیاه‌پزشکی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان:
وجود آزمایشگاه برای پایش تولید محصول سالم در همدان الزامی است
مسؤول بخش گیاه‌پزشکی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان گفت: در حال حاضر به دلیل نبود آزمایشگاه مناسب برای اندازه‌گیری میزان سلامت محصولات کشاورزی نمی‌توانیم ازوضعیت تولیدات کشاوزی با قطعیت سخن بگوییم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،به نقل ازجعفر نیکان امروز در گفت‌وگو با نافع با بیان اینکه کودهای شیمیایی پس از شسته شدن وارد آب‌های زیرزمینی می‌شوند، اظهار کرد: برای تولید محصول سالم نیترانت باید به اندازه کافی باشد و در غیر این صورت آبیاری با آبی که میزان نیتراتش بیش از حد مجاز باشد مشکل آفرین است.

وی با اشاره به اینکه باید از کودهای شیمیایی و سموم کمتر استفاده شود، افزود: آبیاری با آب آلوده باعث تشدید آلودگی در محصولات کشاورزی می‌شود.
 مسؤول بخش گیاه‌پزشکی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان با بیان اینکه استفاده از سموم و کودهای شیمیایی باید به موقع، به جا و به اندازه باشد، تصریح کرد: پایش مناسبی انجام نمی‌شود که بدانیم روند تولید محصول سالم چگونه است.
وی با اشاره به اینکه به آزمایشگاهی برای شناسایی محصولات مضر و میزان ضرر آن داریم، ادامه داد: حداقل به یک آزمایشگاه در استان نیاز داریم و تا زمانی که این آزمایشگاه  وجود نداشته باشد نمی‌توانیم نظر قطعی درباره سلامت محصولات کشاورزی ارائه دهیم.
نیکان با بیان اینکه امروز آگاهی مردم  و مسؤولان در حوزه محصولات سالم افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: امروز فقط می‌توانیم اندازه نیترات موجود در محصولات و آب را اندازه بگیریم و برای باقی سموم نمی‌توانیم برآورد مناسبی داشته باشیم.

انتهای پیام/وحید رستمی

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت