به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از نافع، کامران گردان با اشاره به اینکه رفع معضل دکل های مخابراتی یا BTS در دوره چهارم شورای شهر با قوت بسیاری آغاز شد، بیان کرد: آن زمان در نهایت دستورالعمل جامعی نیز همراه با لحاظ کردن فرآیندهای استاندارد تدوین شد.
کامران گردان با انتقاد بر اینکه متأسفانه شهرداری برای اجرای دستورالعمل دکلهای مخابراتی پای کار نبود، افزود: نقاط مناسب نصب دکلهای مخابراتی در سطح شهر باید همراه با بررسی کارشناسی شده، شناسایی شود.
رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه متأسفانه دکلها در شهر به صورت نازیبا خودنمایی میکنند، اظهار کرد: در مرحله دوم این دستورالعمل اجرایی قرار بود که تجمیع دکلها به مانند المان ها یا سازههای مناسب با محیط یکسانسازی شوند.
وی با بیان اینکه شهرداری باید خود را نسبت به ساماندهی این دکل ها موظف بداند، تأکید کرد: تمامی دکلهای مخابراتی در سطح شهر باید در مرحله نخست جمع آوری و تجمیع شوند و سپس به منظور مباحث زیباشناختی سیما و منظر شهر، یکسان سازی صورت گیرد.
رئیس شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: اهرم قانونی جمع آوری و تجمیع دکلهای مخابراتی را کمیسیون ماده 100 اعلام کرد.
در ادامه علی فتحی با بیان اینکه برای تولید درآمد پایدار برای شهرداری و حفاظت از سلامت شهروندان همدانی از آسیبهای امواج دکلهای مخابراتی (BTS) و کاهش آلودگی بصری و بینظمی، آسیبها و مشکلات در شهر باید این دکلها تجمیع شوند، اظهار کرد: با تعاملات سازنده این موضوع با همکاری شرکتهای اپراتور حل می شود.
وی افزود: جلساتی با حضور رئیس سازمان ارتباطات رادیوئی، اپراتورهای مخابرات و سایر مسئولان ذیربط تشکیل شود تا با انعقاد تفاهمنامه فی ما بین این مجموعه ها، در راستای تجمیع دکل ها اقدام شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان گفت: شهروندان باید مطمئن شوند که وضعیت دکلها توسط کارشناسان و افراد ذیصلاح بررسی و با موارد غیراستاندارد برخورد میشود
تجمیع دکلهای مخابراتی همدان الگوی کشور شود
نایب رئیس شورای شهر همدان نیز تجمیع دکلهای مخابراتی را اقدام ماندگار شورای شهر و شهرداری بر شمرد و گفت: اجرای این طرح اثرگذار شهری فارغ از مباحث درآمدزایی که پایدار نیز خواهد بود، میتواند به عنوان الگو در سطح کشور مطرح و وضعیت آشفته دکل ها در سطح شهر نیز ساماندهی شود.
حمید بادامینجات با تأکید بر اینکه باید دستورالعمل اجرای شورای چهارم با محوریت دکلهای مخابراتی اجرا شود، اظهار کرد: عدم ساماندهی این دکلهای مخابراتی، سیما و منظر شهری را به هم ریخته است.
وی با اشاره به شناسایی نقاطی از شهر برای نصب دکلهای مخابراتی، بیان کرد: شهرداری همدان، توان سرمایه گذاری در این زمینه را ندارد، بنابراین باید این اقدام ارزشمند را با همکاری سرمایه گذار به سرانجام برساند.
نایب رئیس شورا با بیان اینکه نباید نسخه ای برای اپراتورهای تلفن همراه بپیچیم که به عنوان بهرهبردار نتوانند از آن استفاده کنند، ادامه داد: در این زمینه باید نقطه نظرات کارشناسی سازمان تنظیم مقررات و هر سه اپراتور تلفن همراه گرفته شود تا با مشارکت آنها، وضعیت موجود را مناسبتر مدیریت کنیم.
بادامینجات فیبر نوری را به عنوان اساسیترین نیاز برای شهر هوشمند در همدان دانست و بر وجود مطالعات و نیازسنجی فیبر نوری در سطح شهر انجام شود.
وی گفت: هوشمندسازی شهرها و ایجاد شهرالکترونیک به توسعه زیرساخت فیبرنوری نیاز دارد که باید تمامی سطح شهر به این ابزار فناوری، مجهز شود.
توقف روند توسعه دکلهای مخابراتی در شهر
مشاور شهردار همدان نیز با اشاره به روند ورود مدیریت شهری به ساماندهی دکل های مخابراتی، گفت: در دوره چهارم شورای شهر همدان به دلیل افزایش دکلها در سطح شهر، موجی از اعتراضات مردمی به شورای شهر می رسید که این مهم از جنبه های شهرسازی و موارد قانونی مورد بررسی قرار گرفت.
محمدمهدی درگاهی با تأکید بر اینکه همدان سومین یا چهارمین شهر کشور محسوب میشود که دستورالعمل اجرایی دکلهای مخابراتی را تهیه و مصوب کرد، افزود: متأسفانه در کاربری های ناهمگون شاهد موجی از توسعه دکل های مخابراتی در شهر بودیم که تمام تلاش خود را به کار گرفتیم و روند توسعه در شهر متوقف شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳۵۰ دکل در سطح شهر وجود دارد که بالای ۹۰ درصد آن مجوز ندارند، گفت: باید علاوه بر تجمیع، مناسب سازی و زیباسازی این دکلها با رعایت ملاحظات زیبایی بصری شهر، زیست محیطی و... مدیریت شوند.
درگاهی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ارتباطات حدود 2 درصد هزینههای سبد خانوار را تشکیل میدهد، گفت: مدیریت شهری همچنان بر روی محور توسعه شهر هوشمند تأکید دارد؛ اما مطالعات همواره حرف نخست را در تمامی مباحث شهری میزند.
مشاور شهردار همدان با بیان اینکه طرح ساماندهی دکلهای مخابراتی در شهر همدان میتواند الگوی خوبی در سطح کشور باشد، اظهار کرد: مدیریت شهری بر توسعه شاخص های شهر هوشمند تاکید دارد و این موضوع فقط در بستر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات میسر می شود که بدون همکاری و مشارکت سازمان های مرتبط و از جمله اپراتورها مقدور نیست.
درگاهی اظهار کرد: سازمان سرمایهگذاری شهرداری در مباحث کسبوکار (طرح تجاری)، سازمان فاوا در بخش تخصصی اطلاعات و ارتباطات و همچنین معاونت فنی هم در بحث ملاحظات فنی دکلهای مخابراتی ورود پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما