علی افسر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه گاهی فضای مجازی در حوزه سلامت مشکلساز شده است اظهار کرد: اخیراً صحبتهایی از سوی برخی از افراد در فضای مجازی میشود که واقعاً آفتی در حوزه سلامت است.
وی با بیان اینکه البته مزایای فضای مجازی بر کسی پوشیده نیست و این فضا دهکده جهانی را بسیار کوچکتر کرده است گفت: از مزیتهای فوق العاده فضای مجازی این است که در کسری از ثانیه میتوان اخبار مهم سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به سمع و نظر عموم مردم رساند است.
مسؤول روابط عمومی معاونت بهداشتی همدان خاطرنشان کرد: این فضا، مجازی نامیده شده اما بیشک از هر فضایی حقیقی است و شایعات، دروغ، اطلاعات کذب و نادرست سریع گردش کرده و باعث ایجاد موج منفی در جامعه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بهداشت و درمان نیز مانند تمام دستگاههای دولتی از این موج منفی بینصیب نبوده است گفت: اخیراً عدهای بدون آگاهی و دانش پزشکی با هدف خاص و یا از روی ناآگاهی استرس به خانوادهها وارد میکنند که برای نمونه در خصوص زدن مسواک، تزریق نوعی واکسن و یا خوردن شربت در کودکان و نوزادان است.
افسر بیان کرد: اخیراً در این فضا اطلاعات نادرستی بین مردم نسبت به واکسن فلج اطفال تزریقی منتشر شده که در برخی استانها به شکل پایلوت در حال انجام است.
وی تصریح کرد: ایران در زمینه تلقیح واکسن فلج اطفال در منطقه بسیار موفق عمل کرده و توانسته بیماری فلج اطفال را به مرحله حذف برساند اما خبرهایی کذبی در این راستا منتشر شده است.
مسؤول روابط عمومی معاونت بهداشتی همدان با بیان اینکه اخیراً در فضای مجازی به پیام دروغی مبنی بر اینکه به جای واکسن فلج اطفال به نوزاد قطره میدهند که تاثیری هم ندارد، برخوردیم گفت: اینکه ویروس فلج اطفال وارد کشور شده و تعدادی از نوزادان نیز درگیر شدهاند از صحبتهای دیگر در این پیامهاست.
وی با بیان اینکه حتی از کمبود واکسن فلج اطفال در کشور سخن گفته شده که به نوعی ترس در مادران ایجاد میکنند خاطرنشان کرد: نباید به این شایعات توجه کرد.
افسر تاکید کرد: از تمام کسانی که این نوع پیامها را دریافت میکنند خواهشمندیم به شایعات فضای مجازی در حوزه سلامت بها نداده و برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات در مورد هر موضوع سلامت به نزدیکترین واحد بهداشتی ـ درمانی محل زندگی خود مراجعه کنند.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما