به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ، حجتالاسلام سیدمرتضی حسنیحلم بعد از ظهر امروز در شورای اقامه نماز در همدان با بیان اینکه نماز در جامعه به نوعی به بطن حاکمیت اسلام و نظام اسلامی بازمیگردد اظهار کرد: باید مدیران تا میتوانند برای نماز کار کنند چراکه برکت کار همه ما در اشاعه نماز در دستگاهها و ادارات است.
وی با اشاره به اینکه باید مسوولان به نماز نگاه ویژه داشته باشند، افزود: نماز اعتقادات همه ماست که باید به آن در هر محیطی پایبند باشیم.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با بیان اینکه بخشنامه 12گانه وزیر کشور در زمینه بخشنامه سراسری نماز به سازمانها ابلاغ شده است گفت: در این آییننامه تشکیل منظم شورا، تدوین سند اجرایی برنامه پنج ساله، همکاری با ستاد اقامه نماز در برگزاری اجلاسها و... مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته همدان تنها استان کشور در زمینه برگزاری منظم اجلاس نماز بوده است خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در این عرصه یکی از اثرگذارترین مکانهاست چون مسائل و مشکلات باید به صورت مناسب در این وزارتخانه طراحی شود.
حسنیحلم با اشاره به اینکه همدلی، همکاری و همیاری باید در عرصه نماز شکل بگیرد یادآور شد: باید استان همدان در تدوین برنامه نماز در مدارس بتواند طرحی را به صورت پنج ساله تنظیم و عملیاتی کند.
وی در خصوص نظارت و ارزیابی در حوزه نماز تاکید کرد: باید تذکر و توبیخ به دستگاهها به صورت محرمانه انجام شود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان همدان نیز با بیان اینکه در مدارس متاسفانه هیچ برنامه ترویجی برای نماز نداریم تصریح کرد: اگر ستاد اقامه نماز بودجه مالی و انسانی را زمینه ترویج فرهنگ نماز مهیا کند میتوانیم نماز جماعت را با شکوه خاصی در مدارس برگزار کنیم.
مسعود رستنده با اشاره به اینکه اجرای طرح «هر کیف، یک سجاده» میتواند دانشآموزان را به سمت و سوی نماز سوق دهد افزود: اگر ستاد اقامه نماز بودجه سرانهای را به مدارس برای این امر اختصاص دهد قول میدهیم گره کار ترویج نماز در مدارس باز شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در بحث نماز گره کار در احکام و اعتقادات نیست بلکه به آموزش بازمیگردد بیان کرد: اگر میخواهیم در این زمینه موفق باشیم باید در این زمینه منزلت و فرصت آموزش نماز را به دانشآموزان بدهیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما