به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ، منصور رضوانیجلال امروز در گفتوگو با نافع با بیان اینکه امکانات زیربنایی یکی از مهمتری عوامل تولید به حساب میآید، اظهار کرد: این مهم نقش به سزایی در حفظ منابع پایه از جمله آب، خاک، بهرهبرداری بهینه از این منابع، انسجام و یکپارچگی خدماترسانی و کاهش هزینه تولید میتواند داشته میشود.
وی با بیان اینکه در این راستا اقدامات قابل توجهی بعد از انقلاب انجام شده است، افزود: ایجاد 73 شرکت تولیدی روستایی، تجهیز و نوسازی اراضی در سطح 14 هزار و 800 هکتار، ایجاد هشت مجتمع تولیدی، ایجاد 10 کشتارگاه صنعتی دام و طیور و توانمندسازی، حفظ، ایجاد و توسعه بیش از 500 تشکل در بخش کشاورزی از جمله این اقدامات زیر بنایی هستند که پس انقلاب اسلامی در استان همدان انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: همچنین احداث و بهسازی یک هزار و 158 کیلومتر کانال آبرسانی، احیاء و مرمت 668 رشته قنوات، ایجاد 10 سد خاکی، 10 آببندان، 162 استخر ذخیره آب و 107 بند انحرافی نیز در این راستا انجام شده است.
وی ادامه داد: اجرای عملیات آبخیزداری در سطح 275 هزار هکتار از اراضی استان، ارائه خدمات به عشایر استان از طریق راهگشایی و ترمیم راه عشایر، آبرسانی سیار، تأمین سوخت و انرژی مورد نیاز آنان نیز انجام شده است.
رضوانی جلال خاطرنشان کرد: این در حالی است که پیش از انقلاب اسلامی بیشترین سرمایهگذاری و امکانات کشور به بخش صنعت، آهن و صنایع متکی به واردات اختصاص یافت و به دلیل عدم توجه به نیازهای داخلی، وابستگی اقتصاد کشور به غرب روزافزون شد.
وی با بیان اینکه بیتوجهی به روستاها به عنوان کانون اصلی سکونتگاهی، تولید، اقتصاد و اشتغال در برنامههای توسعهای باعث فاصله گرفتن امکانات شهری و روستایی و فراگیر شدن فقر و نابسامانی جوامع روستایی در قبل از انقلاب شد، اظهار کرد: تا آنجا که عمده روستانشینان از خدمات زیربنایی و اولیه زندگی نظیر برق، آب آشامیدنی سالم، حمامهای بهداشتی، راه مناسب روستایی، مدرسه، کتابخانه و مراکز فرهنگی، مراکز درمانی و بهداشتی بیبهره بودند.
انتهای پیام/رستمی
دیدگاه شما