تاریخ : 15. اسفند 1398 - 15:23   |   کد مطلب: 33002
پس از گذشت چند روز از شیوع ویروس کرونا در کشور، مباحثی مبنی بر کاهش ساعات اداری در سراسر کشور مطرح شد و بسیاری از مسئولان و متولیان کاهش ساعات کاری در ادارات و دستگاه ها را در راستای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا قلمداد می کردند اما سوالاتی در بین افکار عمومی مطرح می شد که چندان منطق کاهش ساعات اداری را تایید نمی کردند و انتشار ویروس را مختص به زمان خاصی و کاهش ساعات اداری در مقابله و مبارزه با ویروس را موثر نمی دانستند در مقابل برخی از مسئولان این کاهش ساعت اداری را کاهنده تماس ها و در جلوگیری از انتشار ویروس موثر می دانستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ ،سوم اسفند ماه بود که اعلام شد ویروس کرونا وارد کشور شده  و این در حالی بود که اولین توصیه ها برای جلوگیری از شیوع ویروس عدم حضور مردم در مکان های شلوغ و رعایت نکات بهداشت فردی بود.

پس از گذشت چند روز از شیوع ویروس مباحثی مبنی بر کاهش ساعات اداری مطرح شد و منطق این طرح آن بود که اگر ساعات اداری کمتر شود در راستای جلوگیری از شیوع ویروس اقدام شده است.

در همین راستا سید سعید شاهرخی، استاندار همدان در جلسه ستاد استانی پیشگیری، کنترل و هماهنگی مقابله با کرونا کاهش ساعت کار ادارات در استان همدان را اعلام کرد و بر این اساس ساعت آغاز وقت اداری در کلیه ادارات و دستگاه های اجرایی استان همدان به استثنای دستگاه‌های خدماتی، امدادی و درمانی از روز یکشنبه ۹۸/۱۲/۱۱ تا روز شنبه ۹۸/۱۲/۱۷ از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

با اعلام این خبر سوالاتی مطرح شد که آیا کاهش ساعات اداری باعث تجمع بیشتر مراجع کنندگان در یک ساعت خاص و انتقال بیشتر ویروس کرونا نمی شود؟

آیا ویروس کرونا و شیوع آن در زمان و ساعت خاصی منتشر می شود که ساعات اداری را کاهش دهیم؟

آیا تعطیلی ادارات و سازمان ها بهتر از کاهش ساعات اداری نبود؟

برای برسی بیشتر موضوع گفت و گویی با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان داشتیم که در ادامه می خوانیم.

محمد رضا میر صفدری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان، در گفت و گو با خبرنگارکورنگ نیوز؛ در پاسخ به این پرسش که آیا کاهش ساعات اداری در مبارزه و مقابله با ویروس کرونا موثر بوده یا خیر، گفت: برای جلوگیری از شیوع بیماری کاهش تماس افراد موثرتر است و  در تشکیلات اداری نیز بر اساس نظریه وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه های علوم پزشکی نظر بر این شد تا ساعات اداری کاهش یابد و برای بررسی میزان کاهش مبتلایان باید از علوم پزشکی سوال کرد.

وی با اشاره بر اینکه تصمیمات در حوزه استانی و ملی گرفته می شود، افزود: رهبر معظم انقلاب، علما و مراجع تقلید توافق نظر داشتند که باید دستورات نظام پزشکی کشور اجرا شود.

محمد رضا میرصفدری در پاسخ به این پرسش که آیا کاهش ساعت کاری باعث افزایش جمعیت در ساعت خاص و انتشار بیشتر ویروس نمی شود، گفت: ممکن است تراکم جمعیت رخ دهد اما این کاهش ساعت کاهنده تماس ها بوده و موثر و مورد تایید است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان با بیان اینکه رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بحث دور کاری را مطرح کردند، گفت: استفاده از دولت الکترونیک و افزایش اقداماتی که در بستر خدمات الکترونیکی در حوزه دولت است در حال انجام بوده و همه این اقدامات در راستای کاهش تماس و رفت و آمدها در جامعه و کنترل بیماری است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تعطیلی ادارات بهتر از کاهش ساعات اداری نبود، تاکید کرد: در حال حاضر تعطیلی کامل ادارات یا دور کاری برای همه ادارات مقدور نیست و چنین توصیه ای از سوی وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا نشده و اگر اعلام کنند انجام خواهد شد.

میر صفدری با اشاره به اینکه نحوه کاهش ساعات اداری در استان ها با تصمیم گیری استانداران و ستاد مبارزه با کرونا گرفته شده است، عنوان کرد: به نظر می رسد که در استان همدان تصمیم بهتری در این خصوص اتخاذ شده، چرا که بر اساس نظرات پزشکی این ویروس در ساعاتی که سرما بیشتر است فعال تر بوده و ما ساعات اولیه صبح را تعطیل کردیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت