به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس ، پیش از ظهر امروز با حضور نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان در هشت روستای کریمآباد، باباعلی، کموش بلاغ، پهنهبر، خلیل کرد، ساربانلر، قید علی بلاغ، مسائل و مشکلات اهالی آنها بررسی شد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در این جلسه اظهار داشت: پاسخگویی مسئولان به مردم یک وظیفه است و نمایندگان مجلس نیز وظیفه نظارتی دارند و باید به درخواستهای مردم رسیدگی شود.
محمدعلی پورمختار اضافه کرد: امسال شرایط ویژه و خاص است و جنگ اقتصادی که از سوی دشمن آغاز شده درآمد کاهش یافته و اعتبارات در سطح دستگاهها کاهش چشمگیری داشته است.
وی تصریح کرد: مسئولان باید با حضور در جمع مردم مشکلات را لمس کرده و دلسوزانه خدمت به مردم را سرلوحه کارها قرار دهند و به دنبال تحقق خواستههای مردمی باشند.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه باید در روستاها به دنبال ایجاد اشتغال پایدار باشیم، ادامه داد: با پیگیریهای لازم تسهیلات خوداشتغالی تا سقف 10 میلیون تومان به متقاضیان داده میشود و در این راستا نیز از بخش خصوصی حمایت میکنیم.
وی تأکید کرد: جوانان نیز با تشکیل تعاونی میتوانند در پی ایجاد کار مولد باشند و زمینه اشتغال خود و دیگران را فراهم کنند.
پورمختار اضافه کرد: طبق دستورالعمل بانک مرکزی بانکها باید تا سقف 10 میلیون تومان یک نفر ضامن بگیرند که متاسفانه شنیده شده برخی از بانکها در این مهم مقاومت میکنند که با رؤسای شعبه متخلف برخورد میشود.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی عملکرد مدیریت بنیاد مسکن شهرستان بهار در استان را ضعیف قلمداد کرد و ابراز داشت: در بحث بهداشت درمان نیز در سطح استان ضعیف هستیم.
وی با بیان اینکه باید مدیران در کارهای خود عملکرد خوبی داشته باشند، خاطرنشان کرد: با رایزنیهای صورت گرفته مدیران ناکارآمد را عوض خواهیم کرد.
پورمختار در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: امسال 70 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی در کل کشور داریم.
وی خاطرنشان کرد: واردات و صادرات اثر مستقیم در اقتصاد دارد و این تحریمها باعث شده که این مهم کند شود، با اجرای فاز دوم هدفمندی رایانه اقتصاد آزاد میشود و با اقتصاد آزاد رقابت کامل خواهد شد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس ابراز داشت: اختلاف دولت و مجلس بر این است که در فاز دوم فشار به مردم وارد نشود و مجلس راضی نیست افزایش قیمتها صورت پذیرد و مردم دچار مشکل شود.
در پایان گازرسانی به برخی روستاها، اجرای طرح بهسازی، خانه بهداشت، کمبود امکانات در خانه بهداشت، روشنایی معابر، تأمین آب شرب در روستاها، اجرای سایت ورزشی در روستاها، ایجاد پایگاه مقامت بسیج در برخی از روستاها، احداث پل زیرگذر در ورودی برخی روستاها، لایروبی قنوات و کانال کشاورزی در برخی از روستاها، زمین برای ساخت و ساز در روستاها و تأمین کود شیمیایی از جمله مشکلاتی بود که توسط دهیاران و شوراهای اسلامی و اهالی بیان شد.
دیدگاه شما