تاریخ : 19. شهريور 1403 - 7:56   |   کد مطلب: 37487
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ:
پیش‌بینی برداشت بیش از 18 هزار تن انگور از باغات کبودراهنگ
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت:میزان سطح کشت باغات انگور در سطح شهرستان کبودراهنگ بیش از هزار و 500 هکتار است.

علی سرخوش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی کورنگ گفت:میزان سطح کشت باغات انگور در سطح شهرستان کبودراهنگ بیش از هزار و 500 هکتار است.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه کبودراهنگ بیش از هزار و 200 هکتار از باغات انگور در این شهرستان به صورت آبی و حدود 300هکتار به صورت دیمی و 30 هکتار از این باغات به صورت طرح فراز زیر کشت رفته است که پیش‌بینی می شود از این میزان بیش از 18 هزار تن انگور برداشت شود.

سرخوش با اشاره به روستای هدف گردشگری اکنلو و باغات انگور این روستا افزود: در حال حاضر بیش از 150 هکتار از باغات انگور شهرستان در روستای اکنلو قرار دارد که بیش از 2 هزار 800  نفر از این باغات بهره برداری می کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ ابراز امیدواری کرد:  با توجه به شرایط تغییر اقلیم و نیز کمبود و محدودیت منابع آبی یکی از برنامه‌های مهم جهاد کشاورزی سوق دادن باغداران به سمت طرح فراز و داربستی کردن تاکستان‌های انگور در سطح شهرستان کبودراهنگ است.

وی اضافه کرد:در حال حاضر بیش از 30 هکتار از باغات انگور در این شهرستان به صورت طرح فراز است که امیدواریم بتوانیم با جایگزین کردن این طرح قدم مثبتی در راستای اجرای سیستم نوین باغداری در سطح شهرستان برداریم.

سرخوش با اشاره به برخی مزایای باغداری در طرح فراز عنوان کرد: افزایش کمی و کیفی محصول، افزایش عمر اقتصادی باغات، امکان فراهم شدن اجرای سیستم های نوین آبیاری و کاهش مصرف آب، بهبود گل انگیزی و تعداد جوانه های قابل نگهداری و افزایش واحد سطح و همچنین کاهش ضایعات و کنترل بهینه آفات و بیماری‌های باغی از مهم ترین مزایای اجرای طرح فراز است.

وی در انتها با اشاره به ارقام مختلف انگور باغات کبودراهنگ خاطر نشان کرد: انگور بی‌دانه کشمشی، یاقوتی زودرس، فخری، صاحبی و شیرازی از بیشترین نوع انگور های موجود در باغات شهرستان کبودراهنگ است.

انتهای خبر/وحید رستمی 

 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت