به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس از ملایر محمد سعیدیکیا در جمع دانشجویان دانشگاه ملایر با اشاره به فعالیت کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها اظهار کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری بر تشکیل کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها، امروز به اعتقاد من این امر به خوبی شکل نگرفته است.
وی با اشاره به استفاده از انرژی هستهای گفت: ما طبق قانون ان پی تی و تحت کنترل بازرسان فعالیت میکنیم، اما ترس آنها از این است که ما بمب هستهای تولید کنیم، در حالی که طبق تأکیدات رهبری هدف ما این نیست.
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات اقتصادی و تحریمهای دشمن افزود: نباید با گفتار خود دیگران را علیه خودمان تحریک کنیم، بلکه میتوانیم با کارهای اقتصادی رابطه خوبی با کشورهای دنیا داشته باشیم.
وی بیان کرد: تقویت رابطه سیاسی با کار اقتصادی، تقویت ترانزیت کشور و صنعت توریسم از نقاط قوت است و اینها عاملی برای خنثی کردن این همه جوی است که علیه کشور ما ایجاد شده است.
سعیدیکیا در خصوص مذاکره با آمریکا افزود: مذاکره با آمریکا امکانپذیر است اما این موضوع باید طبق نظر رهبری انجام شود و رئیس جمهور نیز در چارچوب این سیاستها و سیاستهای قانونی کشور حرکت کند.
وی گفت: در جهان با عزت، حکمت و مصلحت میتوان یک رابطه عادلانه و محترمانه با کشورها برقرار کرد و من اینها را جزء نیازهای کنونی کشور میدانم.
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری ابراز کرد: کسانی که اصل ولایت فقیه، رهبری و قانون اساسی را قبول دارند و به ارزشهای انقلاب اسلامی پایبند هستند، میتوانند در سطح تخصص و توانایی مدیریتی خود کار کنند و من در صورت انتخاب کابینه خود را بر این اساس انتخاب میکنم.
وی در خصوص خط مشی سیاسی خود نیز گفت: عضو هیچ حزب اصولگرا و اصلاحطلبی نیستم، اما با توجه به اخلاق و رفتارم، اصولگرا تلقی میشوم، نه ائتلاف میکنم، نه کنار میکشم.
سعیدیکیا تصریح کرد: در جریان انتخابات گذشته، کسی که رأی آورد و کسانی که رأی نیاوردند، اشتباه بزرگی را مرتکب شدند، چرا که زمینه فتنه را که از قبل توسط استکبار طراحی شد و هم اکنون نیز این فتنهها وجود دارد، برای دشمن فراهم کردند و عدهای آشوبگر آن فتنه را ایجاد کردند.
وی افزود: از نظر من تحت فرامین رهبری همه به میدان آمدند و فتنه را جمع کردند، برنده آن انتخابات مردم بودند و بازنده کسی بود که هم رأی آورد و هم کسانی که رأی نیاوردند.
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری تعامل دولت و مجلس را از مهمترین اولویتهای خود عنوان کرد و افزود: این مهم بسیار لازم و ضروری است و موجب بزرگ شدن دولت میشود.
وی تأکید کرد: من با مناظره تلویزیونی کاملاً موافق هستم، در صورتی که با رعایت شئونات اسلامی مردم و شئونات اخلاقی همراه باشد و مناظره سالم را برای جامعه مفید میدانم.
سعیدیکیا در عین حال طرح مسکن مهر را مطلوب دانست و بیان کرد: این طرح ضمن رفع نواقص، باید اجرا شود و در صورت سرمایهگذاری در کشور و افزایش تولید و اشتغال، نقدینگی به سمت طلا، ارز، دلار و ملک نمیرود و میتوان با کار اقتصادی و سرمایهگذاری جلوی رشد قیمت مسکن را در کشور گرفت.
وی گفت: من یک مرامنامه نوشتهام و حاضر نیستم برخورد صادقانه خود با مردم را فدای ریاست جمهوری کنم و به همه اعلام کردهام که اگر انتخاب نشدم، هیچگونه اعتراضی ندارم.
نامزد احتمالی ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات اقتصادی در دولت کنونی گفت: امروز اقتصاد کشور نیاز به جراحی دارد و در این راستا دولت فعلی با افت شدید سرمایهگذاری تورم، و تولید همراه است و بیکاری در کشور زیاد است.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری و تولید در کشور باید رشد پیدا کند و در این زمینه باید بستری امن را برای سرمایهگذاری ایجاد کنیم، افزود: در این راستا نیازمند برنامهریزی و کار کارشناسی هستیم.
سعیدیکیا خاطرنشان کرد: پول نفت باید تبدیل به سرمایهگذاری شده و برای رسیدن به برنامه، صندوق توسعه ملی در قانون برنامه پنج ساله دیده شده و سالانه باید 20 درصد از فروش نفت به صندوق توسعه ملی رفته و سالیانه یک میلیون شغل در کشور ایجاد خواهد شد.
وی سرمایهگذاری در بستری امن را از برنامههای مهم خود عنوان کرد و افزود: دولت نباید در زمان کسری از صندوق توسعه ملی برداشت کند، بلکه کسری بودجهاش را باید از مالیات تأمین و همواره از صندوق حفظ و حراست کند.
نامزد احتمالی ریاست جمهوری گفتمان انقلاب اسلامی در شروع دولت نهم، ارتباط گسترده با مردم، اجرای هدفمندسازی یارانهها، سفرهای استانی، مسکن روستایی و مسکن مهر، پیشرفتهای علمی، توجه به کارهای عمرانی، سادهزیستی و پرکاری را از نقاط قوت دولت نهم و دهم عنوان کرد.
وی اقتصاد نابسامان کشور، افت تولید، تورم شدید، بیکاری، دادن قولهای زیاد و غیر متناسب با وضعیت مالی کشور، افت شدید ارزش پول مالی، بیتوجهی به برنامه و برنامهریزی، منحل کردن سازمان مدیریت و برنامهریزی، تغییرات شدید مدیریتی و قانونگریزی از نقاط ضعف این دولت برشمرد.
سعیدیکیا گفت: اتاق فکر برای برنامههای من تشکیل شده و من این را بیتدبیری میدانم که از هم اکنون وزرای کابینه خود را به مردم معرفی کنم، بلکه در این فرصت، جریان شناخت افراد باید تکمیل شود.
دیدگاه شما