به گزارش کورنگ به نقل از خبرگزاری فارس، حجتالاسلام و المسلمین احمدحسین فلاحی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه هدف جبهه پایداری در انتخابات ارائه گفتمان امام و انقلاب است، اظهار داشت: گفتمان امام و انقلاب در صدد زنده نگاه داشتن ارزشهای متعالی نظام اسلامی است.
وی افزود: جبهه پایداری عَلَم دفاع از ارزشها را در سال 84 برپا کرد و فرد مورد نظر این گفتمان بر مسند نشست و در سال 88 این گفتمان را ادامه دادیم و گفتمان ما در همه دوران ثابت است و تنها افراد تغییر میکنند.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان در ادامه با اشاره به اینکه شکلگیری بیداری اسلامی در منطقه حاصل گفتمان امام و انقلاب است، تصریح کرد: هر چقدر با این گفتمان پیش رفتیم پیشرفت کردیم و هر وقت که از این گفتمان فاصله گرفتیم عقب ماندیم.
وی اضافه کرد: در این مسیر هر چقدر به دشمنان امتیاز دادیم بیشتر امتیاز گرفتند و هر وقت که مقاومت کردیم توانستیم از آنها امتیاز کسب کنیم.
* اخلاقمداری و عدم تخریب دیگر رقبا شیوه تبلیغی ماست
فلاحی در ادامه به شیوههای تبلیغی ستاد انتخاباتی جلیلی اشاره کرد و یادآور شد: شیوه تبلیغی ما اغنایی، چهره به چهره، اخلاقمداری، عدم تخریب دیگر رقبا و با صرف کمترین هزینه انجام میشود.
وی اضافه کرد: تخریب عملکرد دولتهای گذشته تخریب نظام میدانیم زیرا اگر همه دولتهای گذشته را تخریب کنیم به این معنا است که نظام در طول 34 سال گذشته عملکردی نداشته است.
* توانمندی و کارایی ملاک انتخاب جلیلی در جبهه پایداری
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان در ادامه به چرایی انتخاب جلیلی به عنوان کاندیدای مورد حمایت جبهه پایداری اشاره کرد و بیان داشت: کارآمدی، توانمندی، تعهد به انقلاب اسلامی، تعهد به احکام اسلامی، نترسیدن از شرق و غرب و مقاومت در برابر دشمنان که همه این موارد ملاکهای مورد نظر امام راحل بود در شخصیت نامزد مورد حمایت جبهه پایداری وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جبهه پایداری بعد از لنکرانی چگونه به سمت جلیلی گرایش پیدا کرد، گفت: در مرحله اول، در بین کاندیداهای مورد نظر جبهه پایداری جلیلی هم بود اما وی اعلام آمادگی برای حضور نکرد و جبهه پایداری به لنکرانی رسید و با توجه به کنارهگیری لنکرانی به نفع جلیلی تمام ستادهای انتخاباتی باقری لنکرانی در سراسر کشور به ستادهای جلیلی تبدیل شدند.
فلاحی در ادامه با بیان اینکه در سال 84 و 88 با گفتمان امام و انقلاب جبهه پایداری به احمدینژاد رسید، خاطرنشان کرد: اگر عملکرد دولت را نقد میکنیم باید نکات مثبت و منفی را در نظر گرفت و با گفتمانی که دولت بر سر کار آمد نقاط قوت زیادی وجود داشت و عملکرد مثبت دولت نهم و دهم نسبت به دولتهای گذشته بیشتر است.
وی با بیان این که دولت فعلی پرکارترین دولت بوده که هنوز هم به کار خود ادامه میدهد، افزود: مردم در سال 84 و 88 به گفتمان امام و انقلاب رأی دادند و امروز هم به دنبال این گفتمان هستیم.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان با بیان این که ملاک انتخاب ما در هر زمان گفتمان انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: رویکرد مردم در دو دوره گذشته به این گفتمان بوده نه به یک شخص، ملاک ما ولایتمداری است و اگر کسی از این گفتمان زاویه گرفت دیگر مورد تأیید نیست.
* منتقد اصلی دولت، جبهه پایداری است
فلاحی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه جبهه پایداری چه تضمینی میدهد که احمدی نژاد سال 88 بر سر کار نیاید، ابراز داشت: ما از عملکرد دولتهای گذشته و احمدینژاد دفاع میکنیم و این بدان معنا نیست که نسبت به عملکرد آنها انتقادی نداریم و در واقع منتقد اصلی دولت، جبهه پایداری است.
وی اضافه کرد: کسانی که در تیم جلیلی قرار دارند افراد شاخص منتقدین به دولت هستند اما دولت احمدینژاد در برخی از طرحها مانند اجرای هدفمندی یارانهها با شجاعت اقدام کرد.
* رئیس جمهور باید توان مدیریت و چینش نیروها را داشته باشد
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان افزود: قطعاً ما انتظار نداریم که رئیس جمهور در همه زمینههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی متخصص باشد اما باید توان مدیریت و چینش نیروها را داشته باشد.
وی با بیان اینکه توان مدیریتی و سابقه خوش در تأیید صلاحیت افراد مؤثر بوده است، تصریح کرد: مبانی فکری، سوابق و حاشیههای افراد برای تأیید صلاحیت کاندیداها از ملاکهای مورد نظر شورای نگهبان بوده است.
* تخریب جلیلی به خاطر سیر صعودی رأی او در جامعه است
فلاحی ادامه داد: جلیلی در طول دورانی که با دولت کار کرده به هیچ وجه ارتباطی با جریان حاشیهساز نداشته و تخریب جلیلی و انتصاب او به عنوان کاندیدای دولت ریشه در سیر صعودی رأی او در جامعه دارد.
وی در ادامه به سوالی دیگری در خصوص منابع مالی ستاد جلیلی اذعان داشت: ما پشتیبان مالی نداریم و تمام تبلیغات و بروشورها را با کمکهای مردمی تهیه میکنیم و از تهران هم یک ریال دریافت نکردیم و منابع مالی ستاد از جیب طرفداران پرداخت میشود.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان افزود: هدف ما در وهله اول مطرح شدن گفتمان امام و انقلاب است و اگر کاندیدای مورد نظر ما رأی هم نیاورد ما ضرر نکرده و شکست نخوردیم، چون گفتمان مطرح شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه احتمال حمایت مقام معظم رهبری و سپاه از جلیلی را رسانههای خارجی مطرح کردند، گفت: مقام معظم رهبری در مواضع خود از کسی حمایت نمیکند و هیچ کس از رأی ایشان با خبر نیست.
فلاحی ادامه داد: مقام معظم رهبری در رأس نظام همه امور داخلی و خارجی را رصد کرده و آنچه در مقطع کنونی مورد نیاز نظام است را مطرح میکنند و بر اساس ملاکهای ایشان فرد اصلح را انتخاب میکنند.
* اگر کاندیدا ریخت و پاش کند در کابینه نمود پیدا میکند
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما در ستادهای انتخاباتی جلیلی ریخت و پاش نداریم و اگر مجری قانون نتواند قانون را رعایت کند در دولت او نیز بیقانونی و ریخت و پاش خواهد بود.
دبیر جبهه پایداری در همدان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دولت احمدینژاد را معجزه هزاره سوم میدانستند آیا جلیلی هم معجزه است، بیان داشت: معجزه کار انبیاست، اما افتخار میکنیم که در سال 84 پرکارترین دولت با گفتمان انقلاب بر سر کار آمد و از خدمات دولتهای نهم و دهم دفاع میکنیم.
وی اضافه کرد: اجرای هدفمندی یارانهها و اداره کشور در شرایط تحریمها اقدامات بسیار منحصر به فردی بود.
فلاحی خاطرنشان کرد: قبل از اعمال تحریمها روزانه 2 میلیون و 700 هزار بشکه نفت از کشور صادر میشد که به یک چهارم یعنی 600 هزار بشکه کاهش یافت و از طرفی دیگر بانک مرکزی تحریم شد اما پروژههای عمرانی در حال انجام است.
وی گفت: در هیچ کدام از دولتها به اندازه دولت احمدینژاد رشد علمی نداشتیم و در برخی از علوم رتبههای 10، 5 و 3 را در دنیا کسب کردیم و در منطقه از نظر علمی اول هستیم و اداره کشور در این شرایط معجزه بود که با ایمان مردم محقق شد.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان ابراز داشت: اروپا و امریکا اعتراف کردند که با اعمال تحریمها صادرات غیر نفتی ایران رشد کرد و ما در این دوران باج ندادیم و بحث هستهای و غنی سازی را بدون دادن امتیاز و تعلیق پیش بردیم.
وی افزود: اگر سال 88 با همان چهار گزینه نامزدها تکرار شود بازهم احمدینژاد منهای جریان انحرافی را انتخاب میکنیم.
* مذاکره با امریکا خط قرمز نظام است
فلاحی در خصوص سیاست خارجی جلیلی و اینکه گفته سیاست تهدیدزدایی داریم نه تنش زدایی، بیان داشت: هر کسی که در این کشور بر سر کار میآید باید برنامههای نظام اسلامی را پیگیری کند و مذاکره با امریکا خط قرمز نظام است و تصمیمگیری در این زمینه در دست رهبر انقلاب است.
وی افزود: رئیس جمهور باید چشم انداز 20 ساله، و برنامههای 5 ساله توسعه کشور را اجرا کنند و هدفمندی یارانه ها باید به سمت زیر ساختها برود.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در همدان با بیان این که انرژی هستهای بهانه است و دشمن با گفتمان اسلام ناب مخالف است، ادامه داد: نگرش دولت جلیلی این است که با کشورهای دیگر تعامل داشته باشیم ولی امتیاز نمیدهیم و اگر سازش کنیم آنها رحم نخواهند کرد و جلوتر میآیند.
* با سازش به جایی نمیرسیم/ تنش را ما ایجاد نکردیم
وی با بیان این که ما تنشی ایجاد نکردیم که بخواهیم به دنبال رفع آن باشیم، اضافه کرد: با سازش به جایی نرسیدیم و نتیجهاش ضرر دادیم، هر چقدر برابر غرب عقب نشینی کردیم امتیاز گرفتند.
فلاحی ابراز داشت: دشمنان سیاست تهدید نظام را دارند و درمقابل تهدید زدایی جزء سیاستهای ما است.
دیدگاه شما