به گزارش کورنگ به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، مطلع شدیم نرگس فرجی، کودک حافظ خردسال بیجاری است که تا کنون موفق به حفظ 10 جزء قرآن کریم شده است.
جهت مصاحبه با وی و مادرش راهی دارالقرآن ریحانه الحسین شدیم، در ابتداء با استقبال گرم خانم همت زاده مدیر دارالقرآن مواجه شدیم، در نشست صمیمی که در دفتر دارالقرآن داشتیم مادر نرگس و نرگس حضور داشتند و به سوالات ما پاسخ دادند که مصاحبه کامل خبرنگار بام ایران را با مادر و نرگس را می خوانید.
از مادر نرگس خواستیم خود را معرفی کند؟ فاطمه ولی پناه هستم دارای یک فرزند دختر به نام نرگس می باشم، از سن سه سالگی متوجه شدم که نرگس به شنیدن صدای قرآن که از تلویزیون یا بلندگو مسجد پخش می شد علاقه خاصی دارد، به همین دلیل آرام آرام آموزش قرآن را در منزل شروع کردیم.
وی افزود: نرگس روخوانی و روانخوانی قرآن را از سن شش سالگی با حضور در دارالقرآن قمر بنی هاشم آغاز نمود، فاطمه ولی پناه در ادامه به علاقه شدید نرگس برای امر یادگیری قرآن اشاره کرد و اظهار داشت:هر چند برای روخوانی و روانخوانی قرآن خواندن و نوشتن را بلد نبود اما لطف خداوند بزرگوار شامل حال وی شد و توانست قرآن را به خوبی فرا گیرد.
مادر حافظ خردسال بیجاری به تلاشهای مربیان دلسوز نرگس برای پیشرفت وی اشاره کرد و اظهار داشت: نرگس از محضر اساتیدی چون خانم سکینه کبودوند، خانم نرگس نورعلی ، خانم سارا همت زاده و آقای مصطفی نصرتی بهره برده است و این بزرگواران کمک شایانی برای پیشرفت قرآنی نرگس داشته اند که جا دارد از همین جا از همه آنها تشکر و قدردانی نمایم.
از مادر نرگس در خصوص تمرینات وی در منزل پرسیدم ؟ وی گفت: نرگس همزمان با من برای نماز صبح از خواب بیدار می شود و بعد از خواندن نماز صبحش شروع به تلاوت قرآن می کند و هر روز حداقل دو سوره را قرائت می نماید.
فاطمه ولی پناه در خصوص آرزویش برای تداوم این راه گفت: دوست دارم قرآن با گوشت و خون نرگس آمیخته شود تا از بلایای شیطانی به دور باشد و بتواند با قرآن انس و الفت خاصی بگیرد.
وی گفت: نرگس متولد فروردین 85 است که کلاس دوم ابتدایی را با موفقیت در دبستان شهید انواری سپری کرده و امسال نیز در همان مدرسه ثبت نامش کرده ام.
مادر نرگس در خصوص استفاده از وسایل کمک آموزشی برای یادگیری بهتر قرآن نرگس گفت: به علت مشکلات مالی که داشتم سال قبل توانستم یک دستگاه سی دی برای منزل خریداری نمایم و در حال حاضر از سی دهای آموزشی برای یادگیری بهتر نرگس در امر حفظ استفاده می کنم.
خانم ولی پناه درباره برنامه های دیگری که نرگس علاقه دارد بیان داشت: در ابتدا نرگس به کلاس های ورزشی به خصوص تکواندو علاقه خاصی داشت ، اما در حال حاضر حفظ قرآن را به تمام کارهایش ترجیح می دهد.
از نرگس حافظ خردسال بیجاری پرسیدیم با چه نیتی شروع به حفظ قرآن نمودید؟ اشک در چشم هایش جمع شد و گفت: به نیت شفای مامانم حفظ قرآن را شروع کردم و چون قرآن کلمه خداوند متعال است دوست دارم تمام آن را حفظ کنم و تا به حال به کمک مامانم و مربیانم توانستم 10 جزء قرآن را حفظ کنم.
از مادر نرگس در خصوص بیماریش پرسیدیم؟ وی با نشان دادن کارتی که عضو انجمن MS است، گفت: چند سالی است که از این بیماری رنج می برم، اما به خاطر پیشرفت نرگس تمام دردهایم را تحمل می کنم.
در ادامه از حافظ خردسال بیجاری در خصوص سبک تلاوتش پرسیدیم؟ با لحنی زیبا گفت: از همان ابتداء یادگیری قرآن سبک تلاوت عبدالباسط را گوش می دادم و علاقه زیادی به این صدا دارم.
نرگس فرجی تصریح کرد: یکی از آرزوهایم این است که به عنوان حافظ و قاری ممتاز بین المللی در همه جای دنیا شناخته شوم.
در پایان این مصاحبه از خانم ولی پناه پرسیدیم به عنوان مادر حافظ 10جزء قرآن چه انتظاری از مسئولین شهرستان دارید ؟ بیان داشت: انتظار داریم مسئولین به خصوص معلمان مدارس ارزش و بهای بیشتری به قرآن بدهند و این فرهنگ را در جامعه جا بیندازند.
وی گفت: برای پیشرفت نرگس در این امر نیازمند وسایل کمک آموزشی هستم، اما به دلیل مشکلات مالی قادر به تهیه یک دستگاه کامپیوتر برای نرگس نیستم امیدوارم، مسئولین شهرستان برای این امر مرا یاری نمایند.
آرزوی دیگر من این است که فضای تربیتی سالم در جامعه رونق پیدا کند و همه مسئولان بکوشند با ترغیب و تشویق نسل آینده به قرآنآموزی این حرکت را استمرار بخشند.
و سخن پایانی این مصاحبه اینکه نرگس فرجی هشت ساله در مسابقات مختلف قرآنی اعم از اداراه اوقاف و امور خیریه، دارالقرآن ، آمادگی ، مسابقات قرآنی شهرداری و استانی موفق به کسب عناوین برتر و ممتاز شده است ، آرزوی قلبی ما نیز این است که این خردسال حافظ بیجاری بتواند تمام قرآن را حفظ نماید و در عرصه های ملی و بین المللی که از آرزوهای خودش نیز است خوش بدرخشد.
انتهای پیام/ی
دیدگاه شما