روز یکشنبه با معرفی سید کاظم میرولد و رضا طلايینیک به عنوان معاونان وزارتخانههای کشور و دفاع برای همدانیها روز پر باری بود.
اما انتصاب سید کاظم میرولد چهره ملایریالاصل استان به عنوان معاون سياسي یکی از مهمترین معاونتهای وزارت کشور میتواند به مراتب اهمیتی فراتر از حضور یک همدانی به عنوان وزیر در کابینه داشته باشد. چه اینکه وظایف و اختیارات و قدرت رأی این معاونت تعیین کننده انتصابات و گزینش نیروهای استانی و شهرستانی است.
میرولد که اکنون مدیرعامل بانک پاسارگاد است از فعالیتی کاملاً اقتصادی به پستی سیاسی فرا خوانده شده که بدون شک سوابق کاری وی در گذشته و آشنایی او با رحمانیفضلی (وزیر کشور) نقشی اساسی در این گزینش داشته است؛ هر چند معاونتهای وزارتخانهها بويژه در چنین سطحی با نظر مستقیم رئیس جمهور منصوب میشوند.
روحانی پس از معرفی یک چهره جامعالاطراف براي تصدي پست وزارت کشور با به کارگیری میرولد ملایری در پست حساس معاونت سیاسی بر نیت خود مبنی بر جمع نخبگان و نیروهای استانها بر محور اعتدال، تأکید کرده است. نکتهای که در حکم صادر شده برای میرولد 58 ساله هم دیده میشود.
رحمانیفضلی در حکم صادره ضمن اشاره به تعهدمندی و شایستگی میرولد خطاب به وی آورده است: »بدیهی است منویات و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) و برنامههای اعلامی دولت «تدبیر و امید» را مدنظر و وجهه همت خویش قرار خواهید داد.»
وزیر کشور در این حکم ابراز امیدواری کرده است که انتصاب میرولد به پست معاونت سیاسی این وزارتخانه موجب تحکیم، ثبات و نشاط سیاست داخلی و افزایش اعتماد عمومی شود.
حالا با این انتصاب، گمانهزنیها برای تعیین استاندار آتی و باقی مدیران استان دگرگون خواهد شد و به عبارت دیگر علاوه بر روحانی و وزیر کشور، میرولد ملایری هم نقشی انکار ناشدنی در گزینش یا حداقل تأيید نیروهای آينده استان خواهد داشت.
با این حکم، معاونت سیاسی وزیر کشور که به اصطلاح عامیانه میتوان او را دست راست وزیر کشور دانست به یک چهره نامآشنای همدانی سپرده خواهد شد تا از این پس نمایندگان گذرشان برای جلب نظر به میرولد بیفتد.
سید کاظم میرولد کسیت؟
سید کاظم میرولد متولد سال 1334 در شهرستان ملایر است. وی که دارای مدرک تحصیلی لیسانس مهندسی راه و ساختمان و فوقلیسانس مدیریت میباشد پیش از این سابقه فعالیت در مناصب عالیهای چون نمایندگی مجلس و استانداری را داشته است. میرولد در سال 1360 معاونت سياسي استانداري کرمانشاه، در سال 1362 معاونت سياسي استانداري هرمزگان، در سال 1364 مجري طرحهاي عمراني استان ايلام و رياست شوراي عالي بازسازي استان ايلام و همچنین استانداری این استان را بر عهده داشته است.
ميرولد نماينده دور سوم و چهارم مجلس شوراي اسلامي بوده و در سال 1375 مشاور وزارت نيرو و در سال 1376 به سمت رئيس ديوان محاسبات کل کشور منصوب شده است.
در سوابق وی ریاست کل دیوان محاسبات کشور، عضو هيأت نظارت بر اندوخته اسكناس بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران، مديرعامل شركت سرمايهگذاري نيرو و مشاور وزير نيرو دیده میشود.
وی در حال حاضر رئيس هيأت مديره بانك پاسارگاد است. گفته میشود پس از بررسی گزینههای مختلف از جمله کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس برای معاونت سیاسی کشور، سرانجام عبدالرضا رحمانیفضلی پس از گفتگو با میرولد، وی را به عنوان قائممقام و معاون سیاسی وزير کشور منصوب کرده است.
رحیمی گزینه نهایی دیوان محاسبات
در نهایت هم عصر یکشنبه با معرفی امینحسین رحیمی از شهرستان ویژه ملایر به عنوان کاندیدای ریاست دیوان محاسبات این خبرها کامل شد تا همدان بويژه ملایریها در پیشخوان خبرها قرار گیرند.
به موجب خبری که منتشر شد؛ اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از بین چهار گزینه نهایی ریاست دیوان محاسبات رأی به نام امینحسین رحیمی دادستان دیوان و نماینده سابق ملایر دادند تا وی با 14 رأی از مجموع 27 رأی مأخوذه برای رأیگیری نهایی به صحن علنی مجلس معرفی شود.
طلایینیک معاون وزیر شد
رضا طلایینیک نیز از شهرستان بهار، معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شد.
به گزارش ایسنا، حکم طلایینیک از سوی حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صادر شده است. طلايينيك پيش از اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفتم، عضو كميسيون اجتماعي مجلس ششم و مسئول بسيج دانشآموزي كشور بوده است.
وي هم اكنون معاون امور قوا و شوراهاي دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام و جانشين معاون نظارت مجلس شوراي اسلامي است. در هفتههای گذشته نام وی به عنوان یکی از گزینههای استانداری آتی همدان مطرح شده بود.
تلاش نمایندگان برای مسندنشینی همدانیها
امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، در تحلیل مسندنشینی 3 همدانی در دولت و قوه مقننه میگوید: هر چند که استان همدان در کابینه سهمی نداشت و از این ناحیه خسارت دید اما تلاش بر این است که از نیروهای استان در سطوح بالای مدیریتی و معاونان وزارتخانه استفاده شود.
وی در گفتگو با خبرنگار ما اضافه کرد: تلاش تعدادی از نمایندگان استان بر این بوده که خلع نبود وزیری همدانی در کابینه با گرفتن مسئولیتهای بالا برای نیروهای استان پر شود و انتصاب طلایینیک و انتخاب رحیمی، ثمره این تلاشها بوده است. رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس خاطرنشان کرد: با رایزنی و تلاش تعدادی از نمایندگان استان بود که طلایینیک به معاونت وزارت دفاع منصوب شد و از آن مهمتر انتخاب امینحسین رحیمی از بین 20 گزینه برای ریاست دیوان محاسبات بود که این هم با لابیگری نمایندگان استان با کمیسیون برنامه و بودجه صورت گرفت.
خجسته تأکید کرد که به طور قطع رحیمی در صحن علنی مجلس حائز رأی بالایی خواهد شد. وی همچنین در خصوص انتصاب میرولد به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور گفت: میرولد یکی از نمایندگان موفق استان در مجلس بوده و انتخاب وی به عنوان معاون سیاسی قدرت تأثیرگذاری استان را بالا خواهد برد. خجسته در پایان تأکید کرد که نمایندگان به تلاشهای خود برای گرفتن مسئولیت برای نیروهای استان ادامه خواهند داد.
منبع: همدان پیام
دیدگاه شما