به گزارش کورنگ به نقل از ”بوتیا”، ساعات پایانی روز پنجشنبه به وقت تهران بود که خبر رسید در اثر تیراندازی پلیس آمریکا به سمت یک زن ۳۴ ساله کنگره آمریکا تعطیل شده است.
در دقایق نخست این اتفاق اخبار ضد و نقیضی از جزییات آن مخابره می شد ولی از ساعاتی پس از آن رسانه های آمریکایی اقدام به تبلیغ روایت رسمی پلیس آمریکا از این رویداد پرداختند.
بر اساس این روایت مریام کری که به همراه کودک خود سرنشینان یک خودرو مشکی بودند پس از برخورد به مانع ورودی کاخ سفید از محل به سوی ساختمان کنگره متواری شده و در وسط شهر واشنگتن مورد تعقیب پلیس قرار گرفت.
کتی لانیر رئیس پلیس متروپولیتن واشنگتن گفت قبل از این که راننده به ضرب گلوله در داخل اتومبیلش کشته شود، دست کم در دو نقطه تیراندازی صورت گرفت.
افسران پلیس همراه با ماموران سرویس مخفی ابتدا تلاش کردند این خودرو را متوقف کنند. سپس این خودرو به یک خودرو پلیس محوطه کنگره برخورد کرد و متوقف شد.
و سپس در اثر تیراندازی پلیس آمریکا درگذشت اما گفته شده که کودک داخل خودرو آسیبی ندیده است.
اما این روایت هالیوودی پلیس آمریکا دارای اشکالات زیادی می باشد. که به برخی از آنان می پردازیم:
۱-طبق ادعای پلیس مریام کری با خودرو خود به حفاظ جلوی کاخ سفید کوبیده است حال آنکه در تصاویر منتشر شده قسمت جلوی ماشین وی کاملا سالم می باشد.
قسمت جلوی ماشین مریام کری کاملا سالم است
2- ماشین های پلیس در سراسر جهان و به خصوص آمریکا از بدنه تقویت شده بهره می برند حال چگونه یک اینفینی می تواند یک ماشین پلیس را این گونه خراب کند و خود آسیب نبیند؟
۳- چرا پلیس آمریکا به جای شلیک به سمت لاستیک های خودرو مریام به سمت وی که در کنار فرزند خردسالش نشسته بود شلیک کرد؟
۴- چرا پلیس آمریکا حتی مانند فیلم های هالیوودی به جای استفاده از گلوله جنگی از شوک الکتریکی بهره نبرده است؟
۵- درحالی که رسانه های آمریکایی مریام را فردی روانی معرفی می کنند ولی خانواده کری او را فردی سرزنده و پرجنب و جوش توصیف می کنند که می خواست در آینده در رشته بهداشت و دندان تدریس نماید.
۶- چرا پلیس آمریکا همراه با ماموران سرویس مخفی به سوی یک فرد غیر مسلح شلیک کردند؟
بسیاری از آمریکایی ها معتقدند که این اتفاق و دیگر رویدادهای اخیر مانند تیراندازی در ساختمان نیروی دریایی آمریکا بخشی از یک عملیات پرچم دروغین است.
عملیات پرچم دروغین به شیوههای عملیات و اقدامات نظامی، سیاسی و روانی گفته میشود که توسط ارتشهای سری، دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی در دوره جنگ سرد برای بدنام کردن رقبای سیاسی صورت میگیرد.
دیدگاه شما