اين روستا در 85 كيلومتري استان همدان و در 15 كيلومتري بخش سردرود واقع شده و شغل اكثر اهالي آن دامداري و كشاورزي است. بانوان این روستا نيز به فرشبافي و سراجي چرم مشغول هستند.
قراكند شهرستان رزن يكي از روستاهاي فعال در بحث اشتغال زنان محسوب ميشود و كارآفريني و ايجاد اشتغال در كارگاهي در يكي از دور افتادهترين مناطق، آن هم به مديريت زنان قابل تحسين است؛ البته ناگفته نماند كه مديريت بانوي دهيار در موفقیت زنان این روستا بيتأثير نبوده است. بانوان قراکند نشان دادهاند كه "خواستن توانستن" است.
راضيه احمدي كارشناس مهندسي كشاورزي كه سابقه 5 سال دهياري روستاي قراكند را دارد از روستاي خود گفت و عملكرد دهياري را تشریح کرد.
احمدي احداث، تكميل، محوطهسازي و حصاركشي ساختمان دهياري از محل اعتبارات این نهاد، ساخت سبد زباله و رنگكاري و نصب آن در معابر، تأمين روشنايي معابر و خريد 40 مورد چراغ گازي و نصب آن و خريد 200 مورد تير برق و نصب آنها را از جمله فعاليتهاي دهياري قراکند برشمرد.
وي بازگشايي حدود 3 كيلومتر از معابر روستا، بهسازي، زيرسازي و بسترسازي معابر اصلي روستا، جابهجايي تيرهای برق و تلفن (مواردي كه در مسير بهسازي واقع شده بودند)، ساماندهي غسالخانه و ساماندهي محل دپوی زباله روستا شامل تسطيح، رگلاژ، خاكبرداري و گودبرداري و ايجاد تراشه دفن زباله را از ديگر اقدامات دهياري قراكند عنوان كرد.
احمدي پيگيري و همكاري براي گازرساني و علمكزني، همكاري در جمعآوري زكات و ساخت حسينيه و تکمیل مساجد روستا از محل اعتبارات زكات، جمعآوري عوارض محلي تصويب شده، اخذ تعهد محضري از اهالي در جهت بازگشايي معابر و راهاندازي سامانه پيام كوتاه را از دیگر اقدامات اين دهياري اعلام كرد.
وي در پايان از خانواده و همسر خود كه در اين مدت مشوق وي بودند، نهايت سپاسگزاري را داشت و از همكاري و همياري اهالي روستا، شوراي اسلامي روستاي قراكند و بخشدار سردرود قدرداني كرد.
همدان پیام
دیدگاه شما