محسن فنی /” انحراف ” واژه ایست که استفاده از آن در این بازه زمانی ذهن اغلب افراد جامعه را متوجه احمدی نژاد میکند گویی که انحراف مترادف احمدی نژاد است . پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی در قسمت یک تیتر یک خبر مطلبی را با عنوان « تیتر متفاوت سایت هاشمی در سال 88 » آورده که در آن عکسی از صفحه ایشان با تیتر” احمدی نژاد با جریان انحرافی یکی است ” به نمایش گذاشته شده است . اگر سهل انگارانه به تیتر نگاه شود این احساس در مخاطب ایجاد میشود که ایشان از قدرت پیشگویی و جریان شناسی بسیار دقیقی برخوردار بوده اند . اما اگر با دقت بیشتر و با تفکر به این صفحه توجه شود خواهیم دید عکس مذکور نشان از کلید خوردن پروژه انحراف در سال 88 توسط این پیر سیاست باز دارد . پروژه ای که در ماجرای تایید صلاحیت های شورای نگهبان با رد صلاحیت گزینه احمدی نژاد توسط شورای نگهبان و نیز به تبع آن ادامه نیافتن راه و روش کشور داری دولت عدالت محور ، به ثمر نشست .
امروز اگر در قسمت جستجوی پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی بنویسید ” هاشمی و افراط ” و منتظر اتمام جستجو بمانید به راحتی به نتایج خوبی در مورد پروژه جدید ایشان با نام ” افراط ” پی خواهید برد. برخی از تیتر هایی که بعد از جستجو نمایش داده میشوند عبارتند از : « افراط و زهدفروشی”پایداری”ندارد » ، « از عطر یاس “اعتدال” تا بوی کافور افراط » ، « توبه : دعوت الهی برای توبه از افراط و زیاده روی » ، « توصیه جالب هاشمی به وزیر اطلاعات/ “در برخورد با نامه های سرگشاده افراط نشود” » ، « جستار اعتدال در فرهنگ قرآن / افراط و انحراف چگونه به کفر می رسد؟ » ، « مظلومیت تشیّع از افراط و انحراف است » ، « توصیه ضد افراط هاشمی به وزیر اطلاعات / گلایه امام از حرکات سیاسی سپاه و ارتش » ، « افراطی ها در باتلاق خود فرو می روند » ، « افراطی ها در باتلاق خود فرو می روند » ، « تندروها مقابل خواست مردم نایستند » و « انتقاد از نخست وزیر در جلسه سران قوا/ “در کارهای ایذائی علیه آمریکا افراط نشود” » .
با کمی دقت و تفکر در مورد علت انتخاب تیترهای بسیار زیاد در مورد ” افراط ” ، که نویسنده بعلت طولانی شدن مطلب از گنجاندن کل آنها در مقاله معذور است ، به راحتی میتوان نتیجه گرفت که میخواهند با تکرار این نوع تیتردراین سایت و سایتهای وابسته به اصلاحات ، برای این کلمه هم مترادفی خارج از لغت نامه بسازند . مترادفی که همزمان با تلفظ واژه ” افراط ” ناخودآگاه ذهن شنونده را به سمت افراد به خصوص و یا تفکرات به خصوصی سوق دهد . تفکراتی که شاید بیشتر شبیه تفکرات امام خمینی ( ره ) باشد .
همانجور که در به کار بردن واژه ” انحراف “ ، این واژه به صورت کلی و بدون مشخص کردن شاخص اصلی که انحراف از آن صورت گرفته ، به کار برده شد ، در پروژه افراط هم این واژه به صورت کلی گویی مطرح شده و به کار برندگان آن دقیقاً مشخص نمیکنند که افراط در چه زمینه ای و با چه مشخصاتی صورت گرفته است . بیشتر میتوان گفت که از این واژه به عنوان برچسبی استفاده میشود که بتوانند صدای هر کس را در هر شرایطی که به نفع خودشان نباشد خاموش کنند و این برچسب چنان منفور شود که کسی حاضر به تحمل آن برای بیان عقاید صحیح خود نباشد . افراط واژه ایست برای تهی کردن افراد از اعتقاداتشان .
اما در این فضای دوگانه و مه آلود که روزانه در آن پروژه های مختلفی مانند انحراف و افراط کلید میخورد و به همت قدرت بی نظیر رسانه آنچنان با ظرافت و زیرکانه به آن پرداخته میشود که تشخیص دوست و دشمن را برای آحاد جامعه به مراتب سخت میکند ، نیاز به فانوس هدایتی که بتواند در میان موج و تاریکی و در این فضای غبار آلود راه راست را از بیراهه متمایز کند به شدت احساس میشود . فانوسی مانند ولایت فقیه که با تمسک به آن بتوان از طوفان جان سالم به در برد .
ولایت فقیهی که در جمع نخبگان ( 88/2/19 ) بگوید :
« یکی از نمونه های تهاجم فرهنگی تلاش دشمن برای تقسیم بندی سیاسیون کشور به تند رو ومیانه رو است …. در تقسیم بندی کشور کسانی که به اصول نظام اسلامی معتقد باشند تندرو معرفی می شوند »
منبع: همت نیوز
دیدگاه شما