به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کورنگ به نقل از نافع، محمدحسن قدیری ابیانه در جمع دانشجویان مراکز علمی شهرستان ملایر با موضوع «اُفول آمریکا» در دانشکده علوم قرآنی این شهر افزود: اگر آمریکا می دانست در جنگ نظامی با ایران موفق می شود، به طور حتم با ما وارد جنگ نظامی می شد.
وی با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف، امکانات و نیازهای خود و دشمن و آینده این رویایی را باید بشناسیم اظهار داشت: از زمان قرار گرفتن «دونالد ترامپ» در راس دولت آمریکا، شکافی که در این کشور ایجاد شد، نسبت به گذشته بی سابقه است.
سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک و استرالیا به وضعیت اقتصادی آمریکا اشاره و بیان کرد: کل بدهی های آمریکا 71 هزار میلیارد دلار و بدهی دولت فدرال آمریکا 21 هزار میلیارد دلار، یعنی بیش از 430 سال درآمد نفتی ایران است.
قدیری ابیانه ادامه داد: طبق ارزیابی های کارشناسان آمریکایی سالانه 2 هزار میلیارد دلار به بدهی های این کشور اضافه می شود که برابر با 40 سال درآمد نفتی ایران است.
وی سرانه بدهی آمریکا را 217 هزار دلار عنوان کرد و گفت: هر اندازه دلار در دنیا چاپ شود، باید جزو بدهی های آمریکا محسوب شود.
قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: به گفته ترامپ، آمریکا هفت هزار میلیارد دلار به اندازه 150 سال درآمد نفتی ایران در عراق و افغانستان هزینه کرد، اما از این تجاوز سودی نصیب آنها نشد.
وی با بیان اینکه محبوبیت ایران چندین برابر آمریکا در عراق شده است ادامه داد: زمانی دلار آمریکا تنها واحد تجارت جهانی بود، اما با شکل گیری اتحادیه اروپا و انتشار یورو، دلار آمریکا از انحصار کامل درآمد.
عضو انجمن علمی علوم راهبری به تحریم مالی 14 کشور جهان از سوی آمریکا اشاره کرد و گفت: اینها کشورهایی هستند که به تحریم ایران پیوسته اند و حدود 40 درصد از تجارت جهان را دارند.
قدیری ابیانه اظهار داشت: این کشورها در صدد هستند تجارت خود را با پول داخلی و بدون استفاده از دلار انجام دهند و این برای آمریکا بسیار خطرناک است.
وی خاطرنشان کرد: خروج دلار آمریکا از تجارت جهانی بسیار خطرناک تر از انفجار چند بمب اتم در این کشور است و این امر نشان می دهد که قدرت آمریکا رو به اُفول است و قدرت نرم خود را از دست داده است.
قدیری ابیانه افزود: امروز جهان از تک قطبی به سمت چند قطبی پیش می رود و کشورهایی همچون چین، هند، ژاپن و روسیه اقتصادهای خود را بازیابی می کنند و این برای آمریکا خطرناک است.
**حرکت جهان اسلام به سمت شکل گیری تمدن بزرگ اسلامی
این کارشناس عالی امور استراتژیک گفت: مجموعه کشورهای اسلامی با وجود منابع نفت و گاز، نقاط استراتژیک، وسعت و جمعیت اگر متحد شوند، به ابرقدرتی تبدیل می شوند که هیچ قدرتی توان مقابله با آنها را ندارد.
قدیری ابیانه ادامه داد: به واسطه همین قدرت و موقعیت ویژه کشورهای اسلامی، دشمنان به ویژه آمریکا همواره به دنبال ایجاد تفرقه بین مسلمانان هستند و با ایجاد گروه های تکفیری همچون داعش به این تفرقه ها دامن می زنند.
وی بیان کرد: به اذعان دوست و دشمن، ایران محور این تمدن رو به شکل گیری است و ملت های مسلمان منطقه بیدارتر از قبل شده اند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه آمریکا برای از دست ندادن تک ابرقدرتی خود دست به هر جنایتی می زند گفت: آنها به دنبال تسلط بر نفت ایران و خاورمیانه هستند و می خواهند جلوی شکل گیری قطب های جدید جهانی را بگیرند.
سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک و استرالیا خاطرنشان کرد: آمریکا چون توان مقابله نظامی با ایران را ندارد، از طریق جنگ اقتصادی و ایجاد فتنه و نارضایتی در بین مردم و اعمال تحریم می خواهد از درون به نظام ما ضربه بزند.
قدیری ابیانه تاکید کرد: این در حالیست که آمریکا در تمام این سیاست ها شکست خورده است و به کوری چشم دشمنان امسال چهل سالگی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم و برای 50 سال آینده کشور نیز برنامه ریزی کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه هدف آمریکا تجزیه ایران است، توافق با آمریکا را غیرممکن دانست و افزود: در شرایط کنونی باید هدف دشمن را بشناسیم و راهی جز مقاومت نداریم.
قدیری ابیانه، پیشرفت ایران را طی 40 سال گذشته و در اوج تحریم های ظالمانه دشمن بسیار خوب و در حال رشد دانست و گفت: ایران امروز به یک قدرت بزرگ موشکی در جهان تبدیل شده است و هر اتفاقی در دنیا رخ داده، به نفع ایران بوده است.
وی خاطرنشان کرد: پیچ تاریخی که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند، از نظر من زمان آغاز اُفول آمریکا، تحلیل رفتن جهان تک قطبی و شکل گیری جهان چند قطبی است.
کارشناس عالی امور استراتژیک اظهار داشت: این دوران پر از تهدید و فرصت است که باید از آنها استفاده کرده و تمامی تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و لازمه آن حرکت متحد مردم و مسئولان پشت سر رهبر معظم انقلاب است.
قدیری ابیانه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ادامه داد: چنانچه مردم یک ارزیابی دقیقی از وضعیت دشمنان و همچنین وضعیت داخل کشور داشته باشند، می توانیم مشکلات کنونی را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
انتهای پیام /رستمی
دیدگاه شما