به گزارش کورنگ بهجت عباسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اینکه سفال همچنان بیشترین میزان صادرات صنایع دستی همدان را شامل میشود، اظهار داشت: سفال همدان همواره مورد توجه بازارهای خارجی قرار گرفته که همین امر موجب شده بخش عمدهای از صادرات صنایع دستی همدان به سفال اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه در استان همدان 2 هزار و 152 کارگاه سفال و سرامیک و رشتههای جانبی فعالیت میکند، افزود: در این کارگاهها 5 هزار و 845 نفر در زمینه سفال، سرامیک و رشتههای جانبی آن مشغول به کار هستند.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان تصریح کرد: در شهرستان ملایر 25 کارگاه سفال و سرامیک وجود دارد که موجب اشتغالزایی برای 49 نفر شده است.
به گفته وی، 10 کارگاه سفال و سرامیک در شهرستان نهاوند وجود دارد که 16 نفر در آنها مشغول به فعالیت هستند.
عباسی، تنها شهرستان فاقد کارگاه سفال و سرامیک را کبودراهنگ عنوان کرد و افزود: شهرستان تویسرکان با 12 کارگاه سفال و سرامیک، 34 نفر در آن مشغول به فعالیت هستند.
وی یادآور شد: در شهرستان اسدآباد 50 کارگاه، رزن 18 کارگاه و فامنین دارای 2 کارگاه است که به ترتیب 51، 35 و 2 نفر در کارگاههای این شهرستانها مشغول به کار هستند.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان در پایان بیشترین میزان فعالیت در عرصه سفال و سرامیک را شهرستان بهار عنوان کرد و گفت: در شهرهای بهار، لاله جین و صالحآباد یک هزار و 591 کارگاه سفال و سرامیک و رشتههای جانبی فعال است که موجب اشتغال برای 4 هزار و 793 نفر شده است.
دیدگاه شما