به گزارش کورنگ به نقل از آیپرس، مجله فارین پالیسی در گزارشی تاملبرانگیز و تاسفآور در خصوص ایران چنین نوشت: هر گاه نامی از ایران برده میشود، چه چیز به ذهن شما میآید؟ روحانیون؟ تعصب مذهبی یا زنان محجبه؟ این درست است. در سی سال گذشته رسانههای جریان غالب غربی بیشتر همین جنبهها را از جمهوری اسلامی گزارش کردهاند اما ایران با یک مرحله انتقالی اساسی در حوزه فرهنگی و اجتماعی مواجه بوده است.
به نوشته فارین پالیسی، در دهههای گذشته روندهای اجتماعی در ایران به حدی تغییر کردهاند که باعث تعجب شده است. این روزها تهران شبیه به لندن شده است.در حوزه مسائل جنسی نیز ایران در همان مسیری حرکت میکند که بریتانیا و ایالات متحده حرکت کردهاند، آن هم با سرعت زیاد.
بر اساس گزارش فوق، هرچند به دست آوردن اطلاعات دقیق جنسی از ایران کار سادهای نیست اما آمارهای رسمی برخی موارد را نشان میدهند. به طور مثال، کاهش تعداد فرزندان نشان میدهد که نقش سنتی خانواده در ایران رو به اضمحلال است. طی دو دهه گذشته، ایران رکوردی را در کاهش موالید ثبت کرده است که در تاریخ بشر بیسابقه است. در حالی که نیمی از جمعیت ایران کمتر از 35 سال سن داشته و در سن باروری هستند، نرخ رشد جمعیت در این کشور از 3.9 درصد در سال 1986 به 1.2 درصد رسیده است.
این گزارش حاکی است که سن ازدواج زنان نیز نسبت به دهههای گذشته در ایران 5 سال افزایش را نشان میدهد. 40 درصد از بزرگسالانی که در سن ازدواج هستند، در حال حاضر مجردند. نرخ طلاق نیز در ایران به صورت موشکی در حال افزایش است و از 50 هزار در سال 2000 به 150 هزار در سال 2010 رسیده است. در حال حاضر از هر هفت ازدواج، یکی به طلاق میانجامد. در تهران این آمار به یک طلاق در هر 3.76 ازدواج میرسد که تقریبا با آمارهای بریتانیا قابل مقایسه است.
فارین پالیسی در این گزارش همچنین تصریح میکند که فحشا اگرچه قبلا هم در ایران وجود داشت اما زیرزمینی بود اما این روزها در ایران ... چنین چیزی در نسلهای گذشته ایران غیرقابل تصور بود.
این گزارش با تاکید بر اینکه ارزشهای سنتی در روستاها و شهرهای کوچک قویتر از شهرهای بزرگ است مدعی شده که نادرست است که تصور شود آزادیهای جنسی به این مناطق پای نگذاشتهاند.
فارین پالیسی در تشریح علل آنچه انقلاب جنسی در ایران خوانده است، از گسترش شهرنشینی، عوامل اقتصادی، وسایل جدید ارتباطی و ظهور یک جمعیت تحصیلکرده مونث در ایران یاد کرده است.
آمارهای فوق به حدی تکاندهنده است که خواننده از مشاهده آنها در یک نشریه خارجی دچار شرم میشود. در حالی که یقینا وضعیت در کشورهای غربی از نظر فرهنگی بدتر از ایران است اما باز هم باید از دستگاههای فرهنگی پرسید که برای این وضعیت نابسامان چه فکری کردهاند؟ کدام دستگاههای مسوول باید به این مساله رسیدگی کنند؟
اساسا در مقابل انذارهای رهبر انقلاب مبنی بر شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی ما چه کرده ایم و آیا وضعیت کنونی در شان یک کشور اسلامی است که تمام تحولات جهان اکنون بر مدار آن می چرخد؟
جایگاه نهادهای فرهنگی نظیر مساجد، دانشگاهها، حوزههای علمیه و ... در این فقره کجاست و چرا فکری نکردهاند؟ چرا در ایران اندیشکدهای نیست که به این موضوعات بپردازد؟
مسئله دردناکی که فارین پالیسی به آن رسیده است اما برخی مسئولین هنوز متوجه آن نشده اند تزلزل بنیان خانواده بعنوان مهمترین رکن جامعه اسلامی است. اکنون بدلیل برخی از تفکرات موجود در مسئولین بانوان در شهرداری هایی مامور به خدمت می شوند که بایستی بعنوان سرکارگر مردان انجام وظیفه کنند یا در کارواش برای مردان ماشین بشورند و یا ...این نتیجه رسوخ تفکرات غربی و نگاه اشتباه به شخصیت زن است.
این درحالیست که افق انقلاب اسلامی پس از دولت اسلامی به جامعه اسلامی می رسد اما ما نتوانستیم گامهای صحیحی را برای تحقق اراده های الهی ملت ایران برداریم.
انتشار این گزارش برای آیپرس کار آسانی نبود، تنها هدف این بود که در آستانه انتخابات، کاندیداهای محترم دستکم به مردم اعلام کنند که برای این بلبشوی فرهنگی چه فکری کردهاند؟
*** گزارش فوق بدلیل حفظ حرمت افکار عمومی کاملا سانسور شده منتشر گردیده است چرا که ما معتقدیم این انقلاب جنسی در برخی رسانه های ایران نیز دیده می شود و متاسفانه برای جذب مخاطب بیشتر بسیاری از رسانه های داخلی خبرهایی را که جنبه تحریک جنسی دارند بسیار به کار می برند.
دیدگاه شما