پیغام خطا

  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object در block_block_view() (خط 247 از /home/korangir/domains/korang.ir/public_html/modules/block/block.module).

تازه ترین مطالب

تاریخ : 19. بهمن 1394 - 19:59   |   کد مطلب: 21622
کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت استان همدان گفت: ترشیجات به عنوان یکی از سوغاتی های مطرح استان همدان معرفی می شود که مصرف بالای آن در استان همدان موجب افزایش تعداد افراد مبتلا به سرطان معده در این استان شده است.
مصرف بالای ترشیجات علت ابتلا زیاد همدانی ها به سرطان معده است

دکتر راضیه میر معینی افزود: استان همدان در ابتلا به سرطان معده جزو استان هایی باشیوع بالا است و میزان ابتلا به این سرطان در استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است.
وی با بیان اینکه ابتلا به سرطان معده با تغذیه ارتباط مستقیم دارد افزود: مصرف زیاد ترشیجات، مصرف غذاهای دود زده و نمک سود شده، گوشت و ماهی دودی و خشک شده و روغن های سرخ شده و فست فودها همگی احتمال ایجاد سرطان معده را افزایش می ‏دهند.
میر معینی افزود: مصرف میوه و سبزیجات تازه فرد را در مقابل ابتلا به سرطان محافظت می ‏کند و مصرف فیبرهای غلات نیز تا میزان زیادی خطر ایجاد سرطان معده را کاهش می ‏دهد.
وی تصریح کرد: طبق آمار ارائه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، در کشورهایی که از گوشت قرمز زیاد استفاده می کنند، ابتلا به سرطان معده نیز شیوع بیشتری دارد.
وی اضافه کرد: سرطان معده بیشتر در افراد بالای 60 سال دیده می شود و بروز این بیماری در مردان دوبرابر بیش تر از زنان است.
وی ابتلا به عفونت هلیکوباکتر پیلوری را از دیگر عوامل تاثیر گذار بر ابتلا به سرطان معده عنوان کرد و افزود: هلیکو باکتر پیلوری نوعی باکتری است که در معده زندگی می کند و این عفونت خطر التهاب معده، زخم معده و خطر سرطان معده را افزایش می دهد اما تنها تعداد کمی از کسانی که دارای عفونت معده هستند به سرطان معده مبتلا می شوند.
دکتر میر معینی بیان کرد: احتمال ابتلای سیگاری ها و مصرف کنندگان قلیان به سرطان معده بیشتر از آنهایی است که سیگار نمی کشند و متاسفانه استان همدان جزو سه استان اول کشور در مصرف دخانیات است.
وی همچنین داشتن یک رژیم غذایی سالم، تامین ویتامین های ضروری بدن، مصرف روزانه میوه و سبزی، پرهیز از خوردن غذاهای آماده و کم کردن نمک مصرفی، مصرف نکردن دخانیات و الکل، داشتن تحرک و انجام چکاپ های دوره ای را تا حد زیادی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر دانست.
دکتر میر معینی افزود: سرطان معده حاصل رشد خارج از کنترل سلول های بدخیم در معده است که طی سالیان و به آرامی رشد می کند، ولی متاسفانه در مراحل ابتدایی علائم چندانی ندارد و شاید به این دلیل بسختی تشخیص داده می شود و درمان آن نیز سخت است.
هشتم تا 15 بهمن ماه هفته ملی پیشگیری از سرطان نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

سایت رهبر معظم انقلاب
مرکزآموزش علمی کاربردی الوان ثابت