به گزارش خبرگزاری فارس از همدان حجتالاسلام محمدرضا تویسرکانی در همایش ولایتمحوری، بصیرت دینی و بصیرت سیاسی در همدان با بیان این که اگر بخواهیم در خصوص انتخابات و اهمیت آن سخن بگوییم باید به 50 سال پیش برگردیم، افزود: مطالعهای آن دورهها دوران سؤالات زیادی در ذهن ایجاد میکند که یکی این است که چه عاملی باعث شد امام خمینی(ره) به میدان مبارزه وارد شود.
وی تصریح کرد: زمانی که پهلوی ملعون ختم اسلامگرایی را اعلام کرد امام خمینی(ره) بر خود واجب دانست که وارد عرصه مبارزه شده و مردم را بیدار کند.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج خاطرنشان کرد: در آن زمان ایران مطرح نبود بلکه اسلام در مرکز اعتقادات و حرکتها قرار داشت و شروع نهضت، مبارزه اسلام بود که این حرکت 15 سال بعد منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی گفت: این فقط مرحله نخست پیروزی بود که انقلاب را به شکلهای مختلف از جمله اسلام انقلابی مطرح میکرد، در این بین شهید مطهری اعلام کرد اسلام انقلابی اشتباه است و به التقاط و انحراف میرود و شهید مطهری انقلاب اسلامی را مطرح کرد.
تویسرکانی بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی باید سه مرحله طی میشد که مرحله دوم (استقرار نظام اسلامی) اتفاق افتاده و استقرار این نظام با وجود مشکلات، جنگ تحمیلی و شهیدان بسیار محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه گام سوم تشکیل دولت اسلامی بود که در آن مرحله قرار داریم، یادآور شد: گام چهارم نیز تشکیل کشور اسلامی است اما هنوز از مرحله قبلی عبور نکردهایم.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج با بیان این که کشور در عرصه قانون مشکلی ندارد و تمام قوانین ما اسلامی است، ادامه داد: مهمترین نقش در دولت اسلامی و تشکیل آن را انتخابات ریاست جمهوری بر عهده دارد، اما در صحنه اجراست که باید اسلام اجرا شود.
وی با بیان این که کسی که به عنوان رئیس دولت انتخاب میشود بیشترین نقش را در اجرای احکام قوه مجریه دارد و باید قوانین را دقیق و طبق موازین اسلامی اجرا کند، خاطرنشان کرد: دلیل این که هنوز دولت اسلامی نداریم این است که مجریان ما 100 درصد به اسلام عمل نکردند.
تویسرکانی با اشاره به حضور گروههای مختلف در عرصههای انتخاباتی گفت: در شرایط فعلی در انتخابات چهار جریان سیاسی اصولگرا، اصلاحات، جریان انحرافی و مستقل حضور دارند که افراد آنها هم مشخص هستند و به نظر میرسد افراد مستقل هم در پایان به یکی از سه جریان دیگر بپیوندد.
وی یادآور شد: آنچه باید کنیم نظرات رهبر انقلاب در مورد انتخابات است که همه جریانها و گروهها بیایند و حرفشان را بزنند و بعد با نظر مردم اصلح انتخاب شود.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج افزود: رهبر معظم انقلاب کلمه حماسه را برای امسال ذکر کردند و این یعنی جهاد و دوری از تنبلی و خمودگی، لذا باید موضوع برای مردم باز شود تا زمینه انتخابات سالم فراهم آید چرا که با مشارکت حداکثری دولت اسلامی برقرار میشود.
وی تأکید کرد: آثار حضور مردم در انتخابات بینظیر است و دشمن را تضعیف میکند.
تویسرکان با اشاره به این که لازمه حضور مردم سه مؤلفه دارد که باید رعایت شود، خاطرنشان کرد: لازمه حضور مردم این است که فضای اخلاقی و سالم در انتخابات حاکم باشد، انتخابات با امنیت برگزار شود و تمامی سلایق در انتخابات مشارکت داشته باشند.
وی با تأکید بر این که دشمن به دنبال کم کردن حضور مردم است، تصریح کرد: دشمن برای دست یافتن به اهدافش از هیچ کاری فرو گذار نیست و در مقابل نقش بسیج در حفظ فضای امن انتخاباتی بسیار پر رنگ است.
نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج در ادامه سخنان خود به انتخاب اصلح اشاره کرد و گفت: در انتخاب اصلح، اسلام اولین ملاک انتخاب است که فرد منتخب باید مقید به اسلام و اجرای دستورات اسلامی باشد و با لحاظ کردن این گزینه دو جریان اصلاحات و جریان انحرافی حذف میشوند چرا که موافق اجرای دستورات اسلامی نیستند.
وی اضافه کرد: در جریان اصولگرایی حرف اول و آخر را اسلام میزند و اصولگرا کسی است که اسلام را برای اداره کامل جامعه در نظر میگیرد.
تویسرکانی خاطرنشان کرد: به نظر ما اصلح را باید در جریان اصولگرایی پیدا کرد و البته اصولگرایان برای موفقیت به وحدت نیازمندند.
وی گفت: ما به دنبال جریانی هستیم که با اعتقاد به اصول، مدیریت عقلانی داشته باشد، شتابزده و احساسی عمل نکند، اقتصاد بدون نفت را پیگیری و رفاه را در جامعه پیاده کند و باعث ایجاد دو دستگی در جامعه نشود.
دیدگاه شما